Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Αναστασιάδης: «Δεν πάμε για τουρισμό στο Καραϊσκακη»


Αναστασιάδης: «Δεν πάμε για τουρισμό στο Καραϊσκακη»
Ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλώντας στην κάμερα της Nova ξεκαθάρισε ότι ο Πλατανιάς δεν θα πάει στο Καραϊσκάκη για «τουρισμό»… «Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι που μπορούμε και από εκεί και πέρα για το αποτέλεσμα η Παναγιά θα αποφασίσει», πρόσθεσε ο προπονητής της κρητικής ομάδας.

«Έχουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Θέλουν να μπουν σε μία νέα κατάσταση, αυτή που ζητάω εγώ. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι έχουμε αρκετά παιδιά τα οποία δεν είναι καλά. Ξέρετε ότι κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές προχθές. Έχουμε κάποια προβλήματα τα οποία είναι σημαντικά, συμπληρώσαμε και κάρτες. Εμένα η αρχή μου είναι κάθε φορά που θα συμπληρώνεται κάρτα, σημαίνει ότι δεν θα παίζει το επόμενο παιχνίδι όποιος και αν είναι αυτός και με όποιον αντίπαλο και αν παίζουμε. Αυτό το ξεκαθαρίζω για να μην με ρωτάτε», τόνισε –αρχικά- ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος σχολίασε για τις απουσίες της ομάδας του…

«Θα παρατάξω μία καινούργια ενδεκάδα και αυτός είναι ο προβληματισμός μου. Πως τα νέα παιδιά θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε μία πολύ πιο δύσκολη αποστολή από όλες τις πλευρές. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πρώτη ομάδα στην έδρα της με πολύ καλή ψυχολογία και πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για τον τρόπο που ο Πλατανιάς «βλέπει» το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της κρητικής ομάδας σχολίασε:

«Έχω βαρεθεί να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια. Εμείς δεν πάμε για τουρισμό εκεί. Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι που μπορούμε και από εκεί και πέρα για το αποτέλεσμα η Παναγιά θα αποφασίσει. Εμείς θα το δούμε σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι που παίζουμε. Όπως θα δούμε και το κάθε παιχνίδι που έρχεται. Δεν θα με ρωτήσετε άλλη φορά για αντίπαλο. Μην μου κάνετε τέτοιες ερωτήσεις. Βαρέθηκα να λέω το ίδιο πράγμα. Όπου πάμε να παίξουμε στόχος μας είναι να πάμε να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και από εκεί και πέρα ο θεός βοηθός. Είναι απλά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: