Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

«Γκέτσε και Ρόις, οι καλύτεροι»

«Γκέτσε και Ρόις, οι καλύτεροι»
Το καλύτερο δίδυμο στο κέντρο στον κόσμο θεωρεί ότι είναι οι Μάριο Γκέτσε και Μάρκο Ρόις, ο Φραντς Μπέκενμπαουερ. Ο «θρύλος» του γερμανικού ποδοσφαίρου μιλάει με κολακευτικά λόγια για τους παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ παρά το γεγονός ότι οι πρωταθλητές δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο τους.

«Στην Μπαρτσελόνα οι Μέσι, Αντρές Ινιέστα και Τσάβι απαρτίζουν ένα πολύ καλό τρίγωνο», τόνισε ο Μπέκενμπαουερ στη Bild ενώ εν όψει του σημερινού αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με τους Βεστφαλούς συμπλήρωσε:

«Αλλά από το δίδυμο των Ρόις και Γκέτσε δεν υπάρχει καλύτερο στον κόσμο. Έτσι όπως αγωνίστηκαν κόντρα στον Άγιαξ με εντυπωσίασε. Ελπίζω να μην επαναλάβουν κάτι τέτοιο και στον αγώνα με την Μπάγερν».

Ο παλαίμαχος της Μπάγερν τονίζει ότι παρά το βαθμολογικό προβάδισμα των Βαυαρών , η Ντόρτμουντ είναι πιο ισχυρή από ποτέ και θα αποτελέσει ένα δυνατό διεκδικητή του τίτλου:

«Έχουμε μάθει καλά να μην κοιτάμε τη βαθμολογία. Νομίζω ότι η Ντόρτμουντ είναι ακόμη πιο δυνατή από πέρσι. Έχω την εντύπωση πως μια ισοπαλία δε θα κακοπέσει στην Μπάγερν που μπορεί να ζήσει με αυτό το αποτέλεσμα περισσότερο από ό,τι η Ντόρτμουντ».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: