Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Χιμένεθ: «Δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Ποστίγκα»

Χιμένεθ: «Δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Ποστίγκα»
Άδικη χαρακτήρισε ο Μανόλο Χιμένεθ την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Έλντερ Ποστίγκα στη χθεσινή αναμέτρηση της Σαραγόσα στην έδρα της Γρανάδα. Ο Πορτογάλος επιθετικός αποβλήθηκε μετά από μία ώρα αγώνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή ο διαιτητής θεώρησε ότι θέλησε με την πτώση του να κερδίσει πέναλτι. Παρόλα αυτά, οι «Blanquillos» προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας λόγω της διαφοράς τερμάτων, παρότι ηττήθηκαν με σκορ 2-1 χθες το βράδυ.

«Οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ πάθος. Η Γρανάδα ξεκίνησε με μεγάλη δύναμη και μας έκαναν να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλά και καταφέραμε να φέρουμε στα ίσα το ματς, και στο τέλος προκριθήκαμε χάρη στο εκτός έδρας γκολ που πετύχαμε. Γνωρίζαμε ότι θα δυσκολευτούμε για να προκριθούμε. Η κόκκινη κάρτα του Ποστίγκα, όμως, ήταν άδικη, ακόμη και αν ο διαιτητής είχε διαφορετική αντίληψη για το παιχνίδι, επειδή τον τιμώρησε επειδή πήδηξε μακριά από την περιοχή», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Σε μία κίνηση που ο καθένας για μένα μπορεί να διαπιστώσει ότι είναι πέναλτι και εκείνος αποβλήθηκε για αυτό. Αυτό μας εμπόδιση, αφού φάνηκε η κούρασή μας στο τέλος του αγώνα. Τα γκολ που δεχθήκαμε δεν ήταν δικά μας λάθη, αλλά η Γρανάδα ήταν πιο δυνατή».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: