Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

«Ψάχνεται» για Πελεγκρίνι η Ίντερ!!

«Ψάχνεται» για Πελεγκρίνι η Ίντερ
Στην αποκάλυψη πως η Ίντερ εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει προσφορά στον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ώστε ο τελευταίος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «νερατζούρι», προχώρησε ο ατζέντης του Χιλιανού τεχνικού, Χέσους Μαρτίνεθ.
Παρά το γεγονός ότι υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσιόνι η ομάδα του Μιλάνου πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο «καμπιονάτο», απέχοντας 4 βαθμούς από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, ο Μάσιμο Μοράτι φαίνεται πως κοιτάζει και άλλες επιλογές για τον πάγκο της Ίντερ.

Ο Πελεγκρίνι μοιάζει ως μία από τις ιδανικότερες εναλλακτικές, καθώς έχει εντυπωσιάσει με τη δουλειά που κάνει στη Μάλαγα των πολλών οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων.
«Αρκετές ομάδες έχουν κάνει ήδη προσφορές για τον Πελεγκρίνι», δήλωσε ο Μαρτίνεθ.
«Η Ίντερ έχει έρθει σε επαφή μαζί μας για να διερευνήσει την κατάσταση, αν και δεν έχει καταθέσει επίσημα το ενδιαφέρον της», συνέχισε.

Πάντως ο μάνατζερ διαβεβαιώνει πως ο ίδιος ο τεχνικός θέλει να συνεχίσει το έργο του στους Ανδαλουσιάνους: «Η πρόθεσή του είναι να παραμείνει στη Μάλαγα, παρότι η οικονομική αβεβαιότητα μπορεί να αλλάξει το μελλοντικό σχεδιασμό της ομάδας», κατέληξε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: