Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

«Αν θέλετε να με αποδοκιμάσετε, θα είμαι εκεί…»

«Αν θέλετε να με αποδοκιμάσετε, θα είμαι εκεί…»
Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακινεί τους φιλάθλους της «βασίλισσας» που θα βρεθούν στο γήπεδο να τον αποδοκιμάσουν αν αυτό επιθυμούν αλλά να υποστηρίξουν την ομάδα.

«Μπορούν να με αποδοκιμάσουν αν θέλουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα είμαι στο «Μπερναμπέου» στις 21.00. Αν επιθυμούν να με αποδοκιμάσουν μπορούν να το κάνουν, θα είμαι εκεί. Θα το αντιμετωπίσω πολύ ήρεμα. Το μόνο που θέλω από αυτούς είναι να στηρίξουν την ομάδα. Στην αρχή ας με αποδοκιμάσουν αλλά ας φωνάξουν υπέρ της ομάδας», τόνισε ο Πορτογάλος και συνέχισε:

«Δεν είναι καθοριστικός για τη δουλειά μου ο αγώνας. Ο κόσμος μπορεί να σκέφτεται ό,τι θέλει, είναι ένα παιχνίδι που θα απολαύσω. Αν κερδίσουμε θα πανηγυρίσω, αν χάσουμε θα είναι δύσκολο. Παίζουμε πρακτικά κάθε τρεις μέρες και δεν υπάρχει χρόνος να χαρούμε ή να λυπηθούμε. Για αυτό το λόγο απολαμβάνω τον αγώνα, το πιο σημαντικό είναι να είμαι εγώ χαρούμενος».

Σε ερώτηση δημοσιογράφων αν το σημερινό παιχνίδι είναι υψίστης σημασίας εκείνος αποκρίθηκε: «Είναι ένα παιχνίδι σαν τα άλλα, μόνο που θα έχει λίγο παραπάνω ένταση επειδή είναι ντέρμπι αλλά είναι το ίδιο σημαντικό με τον αγώνα κόντρα στην Μπέτις. Η Ατλέτικο θα τα δώσει όλα και θα προσπαθήσει να κερδίσει».

Αναφερόμενος ο Special One στις μέτριες εμφανίσεις των «μερένχες»τελευταία σημείωσε: «Στον αγώνα με την Μπέτις υπήρχαν μία καλή ομάδα και δύο κακές. Στον αγώνα με την Ατλέτικο θα ήθελα να υπάρχουν δύο καλές ομάδες και μία κακή. Ας ελπίσουμε ο διαιτητής και εμείς να είμαστε καλοί».

Τέλος όσον αφορά την περιπέτεια υγείας του Εσιέν σχολίασε: «Μας αποκαλείτε ψεύτες και νομίζω ότι ψεύτες είστε εσείς οι δημοσιογράφοι. Είχε ένα αλλεργικό σοκ και έπρεπε να κάνει θεραπεία. Θα επιστρέψει την Κυριακή και θα προπονηθεί κανονικά τη Δευτέρα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: