Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Δύσκολο το 2012 για τον Κέιχιλ!!

Δύσκολο το 2012 για τον Κέιχιλ
Τον απολογισμό της χρονιάς έκανε ο Γκάρι Κέιχιλ, τονίζοντας ότι η γρήγορη εναλλαγή τεχνικών, τόσο στην εθνική Αγγλίας, όσο και στην Τσέλσι, τον δυσκόλεψε αρκετά.

Ο Άγγλος διεθνής αγωνιζόταν μέχρι το 2012 με την φανέλα της Μπόλτον, υπό τις οδηγίες του Όουεν Κόιλ.

Ο Κέιχιλ μετακόμισε στους «μπλε» τον Ιανουάριο του 2012, όταν τεχνικός της ομάδας ήταν ο Αντρές Βίλας Μπόας, ο οποίος αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο, με τον οποίο η Τσέλσι κατέκτησε και το Champions League 2012. Πλέον ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ο τεχνικός τηςομάδας.

Οι εμφανίσεις του 26χρονου αμυντικού με την εθνική Αγγλίας έχουν πραγματοποιηθεί με τους Φάμπιο Καπέλο, Στιούαρτ Πιρς και Ρόι Χόντζον στο πάγκο, προκαλώντας σύγχυση, η οποία τον δυσκόλεψε αρκετά.

«Ήταν ένας τρομερός και πολύπλοκος χρόνος και για την χώρα, αλλά και για τον σύλλογο. Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά είναι και μία πρόκληση. Κάθε προπονητής έχει μία διαφορετική άποψη και εγώ αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά, προκειμένου να ικανοποιήσω με τις εμφανίσεις μου και να πάρω ευκαιρίες», σημείωσε αρχικά ο αμυντικός της Τσέλσι, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Το θετικό είναι ότι έχω κάνει καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα με την φανέλα της εθνικής. Και στο πρωτάθλημα τα έχω πάει ακόμη καλύτερα απ’ ότι περίμενα. Στην εθνική υπάρχει σίγουρα διαθέσιμη θέση για έναν κεντρικό αμυντικό, οπότε πρέπει να προσπαθήσω σκληρά για να παίξω ως βασικός».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: