Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ενθουσιασμένος με Φελαϊνί ο Αρτέτα!!

Ενθουσιασμένος με Φελαϊνί ο Αρτέτα
Μπορεί ο Μαρουάν Φελαϊνί να «πλήγωσε» την Άρσεναλ σκοράροντας εναντίον της στο 1-1 μεταξύ της Έβερτον και των «κανονιέρηδων» στο «Γκούντισον Παρκ», όμως ο Μικέλ Αρτέτα μόνο καλά λόγια είχε να πει μιλώντας για τον Βέλγο μέσο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές γνωρίζονται καλά από την κοινή θητεία τους στα «ζαχαρωτά», ωστόσο ο 30χρονος Ισπανός επεσήμανε πως από τότε που ο ίδιος έχει φύγει από την Έβερτον, ο Φελαϊνί έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου, ενώ παρατήρησε ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνος όταν αγωνίζεται κοντά στην μεγάλη περιοχή: «Είναι πολύ πιο δύσκολο να τον αντιμετωπίζεις όταν παίζει ως προωθημένος. Δημιουργεί πολλά προβλήματα και χρησιμοποιεί εξαιρετικά τον όγκο και το ύψος του για να σκοράρει. Δεν βρίσκεσαι συχνά αντιμέτωπος με παίκτες του εκτοπίσματός του σε αυτή τη θέση. Έχει σημειώσει απίστευτη βελτίωση γεγονός που φαίνεται κι από τα γκολ που έχει πετύχει».

Το τέρμα απέναντι στην Άρσεναλ ήταν το έβδομο τη φετινή σεζόν για τον 25χρονο Βέλγο, που συνολικά με τη φανέλα της Έβερτον έχει 20 σε 118 εμφανίσεις.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: