Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός!!

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός
Στην κορυφή της βαθμολογίας, μόνος και αήττητος παραμένει ο Ολυμπιακός μετά από 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Volleyleague. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-1 σετ στο ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου, παίρνοντας έτσι μια άτυπη εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό τους από τους τελικούς της διοργάνωσης.

Με κορυφαίους τους Γιούρισιτς και Σμαραγδή, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στους Συριανούς. Ο Φοίνικας στάθηκε άτυχος αφού πολύ νωρίς, στην δεύτερη κιόλας φάση, έχασε τις υπηρεσίες του Ηλία Λάππα, ο οποίος τραυματίστηκε. Στην συνέχεια όμως πάλεψε όσο μπορούσε μέχρι το σημείο που ο Γιορντάνοφ πάτησε το πόδι στο γκάζι. Έτσι, οι Πειραιώτες πήραν το πρώτο σετ.

Οι νησιώτες δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και δυσκόλεψαν τον Ολυμπιακό. Με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τους τον Μπέμε, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 τα σετ και πίστεψαν πως μπορούν να κάνουν την ανατροπή.

Όμως, οι Πειραιώτες δεν έχασαν την συγκέντρωση τους, έμειναν προσηλωμένοι στον στόχος και κυρίως με τους Σμαραγδή και Γιούρισιτς να σκοράρουν αλλά και να έχουν αποτελεσματικό μπλοκ, πήραν το τρίτο σετ.

Στο τελευταίο σετ, οι Συριανοί ήταν κουρασμένοι και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του Ολυμπιακού. Έτσι, εξηγείται και το 25-13 του σετ. Ο Ολυμπιακός σημείωσε την όγδοη του νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές και φαντάζει ασταμάτητος.

Τα σετ: 25-21, 22-25, 25-21, 25-13



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: