Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν ξεγράφω τη Ρεάλ ούτε στο -14»

«Δεν ξεγράφω τη Ρεάλ ούτε στο -14»
Καμία διάθεση δεν έχει ο Τίτο Βιλανόβα να ξεγράψει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κούρσα του τίτλου στην Ισπανία. Οι «μερένχες» αναμετρώνται με την Ατλέτικο Μαδρίτης σήμερα και σε περίπτωση που ηττηθούν και η Μπαρτσελόνα κερδίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο η μεταξύ τους διαφορά θα εκτοξευθεί στους 14 βαθμούς.

«Δεν πρόκειται να ξεγράψω τη Ρεάλ ακόμη και αν η διαφορά ανεβεί στους 14 ή 16 βαθμούς. Στο τέλος μπορεί να τερματίσουμε με διαφορά οκτώ βαθμών αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη μπροστά μας», τόνισε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δε θα παρακολουθήσει το μαδριλένικο ντέρμπι: «Θα βρίσκομαι στη συνέντευξη Τύπου εκείνη την ώρα (η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει στις 21.00 τους Βάσκους ενώ το παιχνίδι στο «Μπερναμπέου» διεξάγεται δύο ώρες αργότερα) και μετά θα πάω για φαγητό, όπως κάνω πάντα. Δε σκοπεύω να δω τον αγώνα».

Πρόθεση του 44χρονου τεχνικού είναι να εστιάσει την προσοχή του στον αγώνα με την Αθλέτικ:
«Στην αρχή της χρονιάς δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα κτίζαμε μια τόσο μεγάλη διαφορά από τη Ρεάλ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να επικεντρωθούμε στο δικό μας αγώνα που θα είναι πολύ δύσκολος».

Μεγάλη συζήτηση γίνεται και για το ποιος θα κατακτήσει τη φετινή «Χρυσή Μπάλα».
«Δε νομίζω ότι οι παίκτες θα επηρεαστούν από την απονομή αυτού του βραβείου. Φυσικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο Λέο και ο Αντρές είναι υποψήφιοι», τόνισε ενώ για το αν έχει κάποια προτίμηση, απάντησε:

«Το αξίζουν και οι δύο, θα χαρώ πολύ αν ένας από τους δύο κερδίσει το βραβείο. Ο Πεπ αξίζει να πάρει το βραβείο σε συλλογικό επίπεδο, αλλά ο Ντελ Μπόσκε κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», σχολίασε ακόμη και για το ποιος προπονητής θα πάρει το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς.

Τέλος ο Βιλανόβα δε θέλησε να σχολιάσει ερώτηση για ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα» για τον Φερνάντο Γιορέντε:

«Δε θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα. Δεν είναι η σωστή χρονική στιγμή να μιλάμε για το ποιους παίκτες θα αποκτήσουμε την επόμενη σεζόν, παρά το γεγονός ότι ο Γιορέντε είναι πολύ ικανός και μπορεί να αγωνιστεί σε όλους τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: