Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

«Ο Γκουαρντιόλα συμφώνησε με την Μάντσεστερ Σίτι»

Μία… ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο Πεπ Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Φρανσουά Γκαγιάρδο.
Ο διάσημος ατζέντης σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Ισπανίας υποστήριξε πως ο πρώην τεχνικός ηγέτης της Μπαρτσελόνα τα έχει βρει σε όλα με το «αφεντικό» των «Πολιτών», Σεΐχη Μανσούρ και θα διαδεχθεί τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο των Πρωταθλητών Αγγλίας, ο οποίος έχει χάσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης έπειτα από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League.
«Ο Γκουαρντιόλα έχει προσύμφωνο με την Μάντσεστερ Σίτι για να είναι ο επόμενος προπονητής», ήταν τα πρώτα λόγια του Φρνασουά Γκαγιάρδο και συνέχισε: «Δεν έχει καμία σημασία αν του κάνει πρόταση η Μίλαν ή κάποιος άλλος σύλλογος».
Παράλληλα, ο μάνατζερ… αποκάλυψε πως ο Γκουαρντιόλα δεν θα πάει… μόνος του στην Αγγλία, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον των «Πολιτών» για τον Βίκτορ Βαλντές, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.
Σε περίπτωση που αληθεύει το παραπάνω σενάριο, ο Ισπανός τεχνικός θα συναντήσει στο Μάντσεστερ δύο γνώριμους, καθώς οι Πρωταθλητές Αγγλίας προσέλαβαν τον Οκτώβριο τον Τίκι Μπεγκιριστάιν ως διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ στο… πλευρό του είναι και ο Φεράν Σοριάνο.



πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: