Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

«Το ποδόσφαιρο είναι κοινωνική δράση»


«Το ποδόσφαιρο είναι κοινωνική δράση»
Η Σούπερ Λίγκα αναλαμβάνει μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μαζεύοντας μπάλες προκειμένου να τις μοιράσει σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ο γενικός διευθυντής της Σούπερ Λίγκας Μιχάλης Αναγνώστου, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για την κοινωνική δράση του ποδοσφαίρου και το εγχείρημα «Μία μπάλα για τα παιδιά».

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Μιχάλης Αναγνώστου στην εκπομπή "Βάσει σχεδίου" και στον Τόλη Χριστοφοράκη.

«Η κίνηση αυτή αποτελεί μία ακόμη πρωτοβουλία της Σούπερ Λίγκας. Θα τοποθετήσουμε μεγάλα καλάθια σε τρία γήπεδα της 13ης αγωνιστικής, (Πηγάδια, «Γ. Καραϊσκάκης», «Κλεάνθης Βικελίδης») και καλούμε τον απλό κόσμο να τα γεμίσει με όλα τα ειδών τις μπάλες. Οι μπάλες που θα μαζευτούν θα δοθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη, διότι μπορεί το αυτονόητο δεν είναι και δεδομένο. Μπορεί να μοιάζει απλό και εύκολο αλλά για κάποια παιδιά αποτελεί πολυτέλεια το να έχουν μία μπάλα» ήταν τα λόγια το Κου Αναγνώστου ο οποίος πρόσθεσε:

«Έχουμε την στήριξη και των 16 ΠΑΕ και πρέπει να πούμε πως για την κίνηση αυτή, συνεργάζονται η Σούπερ Λίγκα και οι ομάδες της. Η κίνηση αυτή θα πραγματοποιηθεί και τις επόμενες δύο αγωνιστικές (14η, 15η) κα καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο να ανταποκριθεί. Οι μπάλες θα μοιραστούν σε σχολεία και ιδρύματα που θα μας υποδείξουν οι 16 ΠΑΕ. Το ποδόσφαιρο είναι ΚΑΙ κοινωνική δράση» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: