Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Βαριά καμπάνα για Σπερς!!

Βαριά καμπάνα για Σπερς
Με πρόστιμο-μαμούθ, ύψους 250.000 δολαρίων, τιμωρήθηκαν από το ΝΒΑ οι Σπερς για την απόφασή τους να ξεκουράσουν βασικούς παίκτες στην αναμέτρηση με το Μαϊάμι. Το χθεσινό παιχνίδι με τους πρωταθλητές θα μεταδιδόταν σε εθνικό δίκτυο, αλλά ο Γκρεγκ Πόποβιτς επέλεξε να στείλει τους Τιμ Ντάνκαν, Τόνι Πάρκερ, Μάνου Τζινόμπιλι και Ντάνι Γκριν στο Σαν Αντόνιο.

Ο Ντέιβιντ Στερν θεωρώντας πως η κίνηση αυτή έπληττε τα συμφέροντα του ανταγωνισμού, αλλά και των θεατών/τηλεθεατών που πληρώνουν ακριβά για να απολαμβάνουν τους καλύτερους παίκτες του κόσμου δεν δίστασε να τιμωρήσει αυστηρά τα «σπιρούνια».

«Οι Σπερς αποφάσισαν να μην έχουν διαθέσιμους τέσσερις από τους καλύτερους παίκτες τους σε ένα ματς που είναι νωρίς μέσα στη σεζόν και επρόκειτο για τη μοναδική τους επίσκεψη στο Μαϊάμι στην κανονική περίοδο. Παράλληλα το έκανε αυτό χωρίς να ενημερώσει τον αντίπαλο, τα ΜΜΕ ή τη λίγκα εγκαίρως. Κάτω από αυτές τις συνθήκες έκριναν πως οι Σπερς έπληξαν τα συμφέροντα του πρωταθλήματος και των φιλάθλων», ανέφερε ο Ντέιβιντ Στερν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: