Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Αλέγκρι: «Είμαστε σε φόρμα»

Αλέγκρι: «Είμαστε σε φόρμα»
Στην καλή αγωνιστική κατάσταση της Μίλαν απέδωσε τη νίκη με 3-1 επί της Κατάνια εκτός έδρας ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Για πρώτη φορά φέτος οι «ροσονέρι» πέτυχαν δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα με τα γκολ του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και δύο του Στεφάν Ελ Σαραουί και ανέτρεψαν την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί από το γκολ του Νικόλα Λεγκροτάλιε.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Κατάνια. Μας πίεσαν αρκετά και προηγήθηκαν από ένα κόρνερ και σε εκείνο το διάστημα ήμασταν παθητικοί», είπε ο Αλέγκρι στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα.

«Η Κατάνια έκανε πολλά καλά πράγματα στην αρχή του αγώνα, και εμείς αρχίσαμε να είμαστε καλοί μόνο όταν ζήτησα από τους παίκτες μου να τριπλάρουν και να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στα σημεία που δεν παίζεται η μπάλα, τομέας που ο αντίπαλος είναι πολύ καλός.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε και ήμασταν σαφώς ανώτεροι.

Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα που δείχνουν ότι είμαστε σε φόρμα
», συνέχισε.

Ο 45χρονος τεχνικός στάθηκε στο πόσο καθοριστική ήταν η αποβολή του εξτρέμ Μπαριέντος που τον έκανε να αναθεωρήσει τα πλάνα του στον αγώνα και στο πόσο καλός ήταν ο Μπόατενγκ.

«Ήθελα να παίξει ο Μοντολίβο μπροστά από τους στόπερ αλλά η κόκκινη κάρτα άλλαξε τα πάντα.

Όπως και με τη Γιουβέντους ο Μπόατενγκ ήταν πολύ καλός με πολλή ένταση στο παιχνίδι του. Βρίσκει τον εαυτό του σε μια θέση κάπως διαφορετική από αυτή που έχει συνηθίσει.

Ο Μπαριέντος θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στη φάση που του επέβαλε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν σωστή
», συμπλήρωσε ο Αλέγκρι.

Η Μίλαν προσωρινά ανέβηκε στην έβδομη θέση της Serie A , παραμένοντας για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: