Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Λίνεν: «Να δώσουμε το 150% των δυνατοτήτων μας»

Να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο προσεχές παιχνίδι με την Κέρκυρα, θέλει ο Έβαλντ Λίνεν από τους παίκτες της ΑΕΚ σε ακόμη ένα «τελικό» της ομάδας.

Λίνεν: «Να δώσουμε το 150% των δυνατοτήτων μας»
«Τελικών» συνέχεια για την ΑΕΚ.

Ο Έβαλντ Λίνεν ξεκαθάρισε πως θέλει να δει τους παίκτες του να δίνουν το 150% των δυνατοτήτων τους στο προσεχές ματς με την Κέρκυρα, ούτως ώστε η «Ένωση» να πάρει ακόμη ένα τρίποντο και να απομακρυνθεί κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Βέβαια, ο Γερμανός τεχνικός της «Ένωσης», τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» οφείλουν να μην επαναπαυθούν, αφού οι Φαίακες –μετά και την αλλαγή προπονητή- έχουν κίνητρο για το τρίποντο μέσα στο «σπίτι» τους.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα. Τι περιμένετε από αυτό το παιχνίδι ;

«οι ποδοσφαιριστές μου περιμένω να δώσουν το 150 % και ξέρω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μέχρι τώρα το μεγάλο μας μειονέκτημα είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια γιατί στο ΟΑΚΑ τα πηγαίνουμε αρκετά καλά στα τελευταία παιχνίδια. Απομένουν δέκα παιχνίδια για να τελειώσει και από αυτά τα έξι είναι εκτός έδρας. Η Κέρκυρα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και αρχίζοντας από αυτό το παιχνίδι να κάνουμε καλές εμφανίσεις εκτός έδρας.

Περιμένουμε την Κέρκυρα να είναι πολύ επιθετική γιατί είναι ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου γι' αυτούς γιατί βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Είναι ένας από τους αντιπάλους μας, μιας και είμαστε κοντά στη βαθμολογία και θα θέλουν να μας πλησιάσουν. Έχουν έναν καινούριο προπονητή και θα παίξουν με πάθος, αλλά δεν ξέρουμε με τι σύστημα θα παίξουν. Είδαμε πόσο παθιασμένα έπαιξαν με τον Άρη και όλα αυτά κάνουν πολύ δύσκολη την κατάσταση».

Πιστεύετε ότι η παραίτηση του Άκη Μάντζιου θα επηρεάσει θετικά την ομάδα της Κέρκυρας ;

«Ελπίζω όχι. Πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να αλλάζει μία ομάδα δύο και τρεις προπονητές μέσα σε μια σεζόν και είναι πολύ εύκολο όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα να κατηγορείται ο προπονητής. Όμως, οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν και αυτοί καθορίζουν το αποτέλεσμα. Θα είναι παθιασμένοι και αυτό πιστεύω ότι δεν οφείλεται στην αλλαγή προπονητή».

Η ΑΕΚ έρχεται από τέσσερα θετικά αποτελέσματα σε αντίθεση με τα διοικητικά που υπάρχει στασιμότητα. Πιστεύετε ότι αυτό θα επηρεάσει τους παίκτες;

«Ελπίζω πως δεν θα επηρεαστούν οι παίκτες. Όσοι εργάζονται γύρω από την ομάδα επηρεάζονται αλλά πιστεύω και θέλω οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε ένα ακόμα παιχνίδι και να κάνουν αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: