Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Αλλαγή δεδομένων με Λάμπαρντ!!

Σκέψεις να κρατήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι, κάνει ο Αμπράμοβιτς! O Ρώσος μεγιστάνας φαίνεται να έχει παραδεχτεί πως θα ήταν λάθος να τον αφήσει να φύγει και θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Αλλαγή δεδομένων με Λάμπαρντ!
Σκέψεις ώστε να κρατήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι, κάνει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς! Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο Ρώσος μεγιστάνας φαίνεται να έχει παραδεχτεί πως θα ήταν λάθος να αφήσει τη «σημαία» του συλλόγου να φύγει και σύντομα θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Φρανκ Λάμπαρντ με τους «μπλε» του Λονδίνου, ο… γερόλυκος των Πρωταθλητών Ευρώπης κάνει τα πάντα για να αποδείξει στους ιθύνοντες και το αφεντικό της ομάδας ότι κάνουν λάθος.

Σκοράρει συνέχεια, το έκανε και με την εθνική ομάδα της Αγγλίας στο φιλικό με τη Βραζιλία και φαίνεται πως μπροστά στις δυσκολίες και τις στενάχωρες εξελίξεις, πεισμώνει και δίνει τον καλύτερό του εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Άπαντες του πλέκουν το εγκώμιο τον τελευταίο καιρό και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, δεν μπορούσε να κρατήσει άλλο κλειστά τα αυτιά του. Ακούει τα παράπονα και τα συνθήματα των οπαδών σε κάθε ματς, βλέπει τις εμφανίσεις του Λάμπαρντ, αντιλαμβάνεται πως θα ήταν τρομερό λάθος να τον αφήσει να φύγει από το «Στάμφορντ Μπριτζ» το καλοκαίρι και… αλλάζει πλεύση!

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ της Τσέλσι, Νιλ Άστον, στη «Daily Mail», ο Ρώσος μεγιστάνας σκέφτεται πλέον πολύ έντονα τις κινήσεις που θα κάνει ώστε να κρατήσει τη «σημαία» στον… ιστό της!

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: