Στην Αθήνα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης προκειμένου να τακτοποιήσει υποθέσεις της ομάδας που είχαν να κάνου με την ΕΠΑΕ και την ΕΠΟ.
Ο ισχυρός άντρας της ομάδας του Πύργου αναχώρησε το απόγευμα για την πρωτεύουσα της Ηλείας, ωστόσο δεν αποκλείεται την Παρασκευή να βρίσκεται και πάλι στην πρωτεύουσα περιμένοντας την έκδοση των δελτίων των χειμερινών αποκτημάτων των «ερυθρολεύκων» προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του Μίλτου Γκόφα για το παιχνίδι με τα Χανιά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Παναγιώτης Καραχάλιος, Παναγόπουλος και Γεωργόπουλος. Οι δύο πρώτοι λόγω χτυπημάτων που αποκόμισαν στην προπόνηση της Τετάρτης, ενώ ο τελευταίος λόγω ενοχλήσεων. Εκτός πλάνων του προπονητή της ομάδας της Ηλείας βρίσκεται ο Νομικός που συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς -προσαγωγούς και όπως δείχνουν όλα θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα από την προσεχή εβδομάδα. Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση μετά το τέλος της οποίας θα γίνει η επιλογή της αποστολής.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν από τον Πύργο το μεσημέρι της Παρασκευής με προορισμό τον Πειραιά απ'όπου και θα μεταβούν με καράβι το βράδυ στα Χανιά, ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.


πηγή: gazzetta.gr