Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

«Δένει» τον Γιαννιώτα!

Νέο τριετές συμβόλαιο ετοιμάζεται να προσφέρει η διοίκηση του Άρη στον Γιάννη Γιαννιώτα, θέλοντας να του δείξει με αυτό τον τρόπο ότι τον στηρίζει παρά την αγωνιστική του κάμψη.

«Δένει» τον Γιαννιώτα
Εντός της ημέρας θα συναντηθεί η διοίκηση του Άρη με τον Γιάννη Γιαννιώτα, στον οποίο αναμένεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Η τρέχουσα συνεργασία των δύο πλευρών λήγει το καλοκαίρι του 2014, όμως οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δέσουν για περισσότερα χρόνια τον 20χρονο μεσοεπιθετικό και ταυτόχρονα να του δείξουν πως τον στηρίζουν παρά τις μέτριες εμφανίσεις του.

Η «κίτρινη» ΠΑΕ θέλει να κλείσει άμεσα τη συγκεκριμένη υπόθεση και για αυτό τον λόγο προχωρήσει σε συζητήσεις με τον νεαρό παίκτη, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο του οριστικού αποτελέσματος από την πρώτη κιόλας συνάντηση.

Η πρόταση του Άρη αναμένεται να ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ ετησίως, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του θα οριστεί στα 2 εκατ. ευρώ από τις 150.000 ευρώ που είναι σήμερα.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Γιαννιώτα, τον οποίο θεωρούν πολύτιμο και δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί επένδυση για την ομάδα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: