Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Τα ξαναλένε για το πριμ πρόκρισης στο Μουντιάλ!

Μόλις γνωστοποιηθεί το ποσό που δίνει η FIFA στις ομοσπονδίες για ενδεχόμενη πρόκριση στο Μουντιάλ, θα γίνουν οι τελικές επαφές της ΕΠΟ με τους διεθνείς για το ποσοστό που θα καταλήξει στους ίδιους.

Τα ξαναλένε για το πριμ πρόκρισης στο Μουντιάλ
Παραμονές του φιλικού της Ελλάδας με την Ελβετία (0-0) στο «Καραϊσκάκη», οι τέσσερις αρχηγοί της Εθνικής ομάδας (Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Τοροσίδης) συζήτησαν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή για το πριμ πρόκρισης που θα λάβουν σε περίπτωση πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ 2014.

Δεν επήλθε οριστική συμφωνία, αλλά οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο. Όπως διαρρέεται δεν έγινε συζήτηση για συγκεκριμένο ποσό, αλλά για το ποσοστό. Συνηθίζεται αυτό να φτάνει το 50% επί του ποσού που θα λάβει η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, από την αντίστοιχη παγκόσμια ομοσπονδία. Όλα αυτά φυσικά στο ενδεχόμενο πρόκρισης. Οι τελικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών θα γίνουν μόλις γνωστοποιηθεί από πλευράς FIFA, το ποσό που θα δώσει στις ομοσπονδίες που θα εκπροσωπηθούν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: