Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

«Σωστή επιλογή η απόλυση του Ζέμαν»

Στην απομάκρυνση του Ζντένεκ Ζέμαν από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα αναφέρθηκε ο Μίραλεμ Πιάνιτς. «Κάτι έπρεπε να αλλάξει», σχολίασε ο Βόσνιος χαφ.

«Σωστή επιλογή η απόλυση του Ζέμαν»
Ευεργετικά θα λειτουργήσει για την Ρόμα η απόλυση του Ζντένεκ Ζέμαν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μίραλεμ Πιάνιτς στον ιταλικό Τύπο.

Ο 22χρονος μέσος τόνισε ότι οι «τζιαρολόσι» δεν έμπαιναν όπως θα έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο και θεωρεί ότι με την απόλυση του Τσέχου τεχνικού η ομάδα θα ανέβει θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A.

«Κάτι έπρεπε να αλλάξει, αφού δεν είχαμε τη σωστή ισορροπία. Το μόνο που μετράει είναι καλύτερο για τη Ρόμα. Το επιθετικό μας στιλ ήταν η δύναμας, αλλά και η μεγαλύτερη αδυναμία μας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να ανέβουμε στη βαθμολογία», τόνισε ο Βόσνιος χαφ και στη συνέχεια απάντησε στο ενδεχόμενο να φύγει από την ιταλική ομάδα, αφού φημολογείται ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Πεπ Γκουαρντιόλα της Μπάγερν Μονάχου:

«Έχω συμβόλαιο με τη Ρόμα και είμαι χαρούμενος, ακόμα και εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Όποιος με θέλει πρέπει να μιλήσει πρώτα με τη διοίκηση του συλλόγου».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: