Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Πάσαλιτς: «Μας πείσμωσε η ήττα από το Ρέθυμνο»

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς είναι από τους παίκτες βαρόμετρο του Άρη και στην αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό ήταν μαζί με τον Μιχάλη Πελεκάνο οι δύο πρώτοι σκόρερ του Άρη με 17 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Ο Βόσνιος γκαρντ μιλώντας στο «Μ» αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι συμπαίκτες του πείσμωσαν και θέλησαν να ρεφάρουν.

«Η ήττα από το Ρέθυμνο μας δίδαξε ότι δεν πρέπει να χαλαρώνουμε και να πάρουμε τον αγώνα. Χάσαμε μία διαφορά 17 πόντων και τον αγώνα. Τα λάθη μας έγιναν πάθημα, δουλέψαμε στην προπόνηση και με τη συνεισφορά όλων φτάσαμε σε μία σημαντική νίκη. Ο Ηλυσιακός στα τελευταία παιχνίδια ήταν πολύ καλός, αλλά νομίζω ότι παίξαμε ώριμα και δικαιούμασταν την νίκη» τόνισε αρχικά ο Πάσαλιτς.

«Για μας δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος. Υπάρχει αγώνας με αγώνα και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Δουλεύουμε σαν ομάδα υπό τις οδηγίες του προπονητή με σκοπό να είμαστε σε κάθε αγώνα καλύτεροι. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Ο Άρης είναι σπουδαίο σωματείο και θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Κάθε παίκτης έχει το δικό του ρόλο μέσα στην ομάδα. Όλοι μαζί νικάμε και όλοι μαζί χάνουμε. Στη διακοπή είναι ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να αποθεραπευτούν οι τραυματίες και να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά».

Τέλος, για τον κόσμο του Άρη είπε και τα επόμενα καθοριστικά παιχνίδια. «Ο κόσμος είναι επέκταση της ομάδες. Μακάρι, να μας βοηθάει όσο μπορεί περισσότερο και να τον ευχαριστούμε με νίκες. Στον αγώνα με το Ρέθυμνο στενοχωρήσαμε τους φιλάθλους μας και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε στον Ηλυσιακό».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: