Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

«Ντόπες» για τη Βοσνία!

Πριμ έταξε ο Γιώργος Σαρρής στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, εφόσον εκείνοι καταφέρουν να φύγουν με το «τρίποντο» από την έδρα της Βοσνίας.

«Ντόπες» για τη Βοσνία
Έξτρα πριμ σε περίπτωση νίκης επί της Βοσνίας, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Βραζιλίας, έταξε ο Γιώργος Σαρρής στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στους διεθνείς πριν από το φιλικό με την Ελβετία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θέλησε με αυτό τον τρόπο να τους ενημερώσει για το σημαντικό παιχνίδι που έρχεται στα τέλη Μαρτίου (22 του μήνα).

Το προσεχές διάστημα, στο οποίο ακολουθεί πριν από το ματς με τους Βόσνιους, η Ομοσπονδία αναμένεται να μάθει λεπτομέρειες για τα χρήματα που θα λάβει από την FIFA ως πριμ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τότε θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο θα αποφασιστεί εάν τα χρήματα που θα δώσει στους παίκτες είναι μεικτά ή καθαρά. Δηλαδή, εάν η ΕΠΟ θα πληρώσει την Εφορία ή θα την πληρώσουν οι ποδοσφαιριστές.

Προγραμματισμός για τη Βοσνία

Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς μέχρι το παιχνίδι με τη Βοσνία, ο Φερνάντο Σάντος επιθυμεί – σε συνεργασία με τον Ρικάρντο Σάντος – να ξεκινήσει την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα των Βόσνιων στο φιλικό με τη Σλοβενία και αναμένεται να τον ενημερώσει για τα «όπλα» και τις αδυναμίες της προσεχούς αντιπάλου της «γαλανόλευκης».

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος ελπίζει να έχει όλους τους διεθνείς ετοιμοπόλεμους και περιμένει ο Γιώργος Σαμαράς, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Φάνης Γκέκας να είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα που έρχεται. Επίσης, θα περιμένει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς με τον Ολυμπιακό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάντος - σύμφωνα με όσα έδειξε στο φιλικό με την Ελβετία - προτίθεται επαναφέρει το σύστημα 4-3-3 κόντρα στους Βόσνιους.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: