Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

«Μεταναστεύει» η Εθνική!

Επαφές με Αυστραλία, ΗΠΑ και Κατάρ έχει ξεκινήσει η ΕΠΟ προκειμένου να «κλείσει» φιλικά για την Εθνική τον Ιούνιο. Σίγουρα φιλικό με Αυστρία τον Αύγουστο.

«Μεταναστεύει» η Εθνική!
Τα φιλικά της ματς «φιξάρει» η Εθνική ομάδα. Η ΕΠΟ βρίσκεται ήδη σε επαφές με Αυστραλία, ΗΠΑ και Κατάρ έτσι ώστε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παίξει δύο φιλικά σε μέρη… μακρινά.Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τη Λιθουανία εκτός έδρας, στις 7 Ιουνίου και ο σχεδιασμός προβλέπει ένα ή δύο φιλικά παιχνίδια.

Σε πρώτη φάση, πιο ζεστό είναι το ενδιαφέρον της Αυστραλίας. Τελευταία φορά που έχει ταξιδέψει η Εθνική μας στην χώρα των «καγκουρό» ήταν τον Μάιο του 2006 και στην ΕΠΟ ελπίζουν σε έσοδα από την διεξαγωγή του φιλικού. Η Ομοσπονδία έχει ενημερώσει τους διεθνείς για αυτή την προοπτική ενώ στο άμεσο μέλλον θα παρθεί οποιαδήποτε απόφαση.

Κι όσο ψάχνουν με ποια ομάδα και πού θα παίξει η Εθνική τον Ιούνιο, κλείστηκε το φιλικό του ερχόμενου Αυγούστου. Η Εθνική θα πάει στη Βιέννη να παίξει με την Αυστρία. Το

Δεν υπάρχουν σχόλια: