Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Αποστολίδης: «Έχω εμπιστοσύνη στο Σαββίδη, ξέρει να κάνει τη δουλειά του»

Ο γνωστός νομικός, Μπάμπης Αποστολίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και τα χρέη της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Ιβάν Σαββίδη και τα χρέη του ΠΑΟΚ:
«Δεν ανησυχώ γιατί ξέρω τον Ιβάν Σαββίδη. Κάποτε τον είχα χαρακτηρίσει Ρώσικη αρκούδα. Η αρκούδα διακρίνεται για τη δύναμη της. Διαφώνησα μαζί του στο θέμα Ζαγοράκη και τους υπόλοιπους τους οποίους χάρισε τα χρέη. Ο Ιβάν όμως αποφασίζει. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω αυτό που έκανε. Εγώ τον θαυμάζω τον εκτιμώ αλλά δεν ταιριάζουν οι χημείες μας. Για να επιλέξεις ένα συνεργάτη πρέπει να ταιριάζουν τα «χνώτα» σου». Ας αφήσει ο κόσμος τον Ιβάν να κάνει τη δουλειά του, ξέρει πολύ καλά πως να την κάνει».

Για το αν πρέπει να αφουγκράζεται το κόσμο ο Ιβάν Σαββίδης:
«Άλλο είναι η υπόδειξη σαν συμβουλή και άλλο είναι να μαζεύομαι έξω από το γήπεδο και να απαιτώ από αυτόν που πληρώνει να φύγει ο Δώνης. Ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του και ο Σαββίδης αφουγκράζεται τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Όμως ο Σαββίδης δεν αφουγκράζεται αυτά τα στοιχεία που τόσα χρόνια κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ. Είπε δε θα τους γλιτώσω από τη φυλακή και συμφωνώ μαζί του».

Τέλος ανέφερε πως το κράτος σχεδιάζει ένα νομοσχέδιο για να βοηθήσει αυτούς που χρωστάνε:
«Είναι στα σκαριά ένα νομοσχέδιο που θα βοηθήσει τους χρεοφειλέτες να ξεχρεώσουν με συμβιβασμό. Αυτός που χρωστάει θα πληρώνει το 1/5 και τα υπόλοιπα θα τα κάνει ρύθμιση. Αυτό δε γίνεται για να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ, τον Άρη ή τον Ολυμπιακό. Αυτό γίνεται για να βοηθηθεί όλος ο κόσμος. Δεν υπάρχει δίκαιο ή άδικο. Αυτά διαφέρουν από χώρα σε χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: