Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Οι υποψήφιοι των διαγωνισμών στο All Star Game!

Ανακοινώθηκαν οι συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς του All Star Game, που θα γίνουν στις 16 Φεβρουαρίου, παραμονή του αγώνα Ανατολής-Δύσης που θα γίνει στο Χιούστον.

Οι υποψήφιοι των διαγωνισμών στο All Star Game

Στα τρίποντα θα διαγωνιστούν οι Στίβεν Κάρι (Ουόριορς), Στιβ Νόβακ (Νικς), Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), Ράιαν Άντερσον (Μάτζικ), Ματ Μπόνερ (Σπερς) και Πολ Τζορτζ (Πέισερς).

Στο διαγωνισμό δεξιοτήτων, που περιλαμβάνει δοκιμασίες σε πάσα, ντρίμπλα και σουτ στον ταχύτερο δυνατό χρόνο, θα αγωνιστούν οι Τζρου Χόλιντεϊ (Σίξερς), Μπράντον Νάιτ (Πίστονς), Τζεφ Τιγκ (Χοκς), Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Τζέρεμι Λιν (Ρόκετς) και Τόνι Πάρκερ (Σπερς).

Τέλος, στο Shooting Stars, όπου συμμετέχουν ομάδες αποτελούμενες από έναν εν ενεργεία παίκτη, έναν παλαίμαχο και μία παίκτρια του WNBA και διαγωνίζονται στα σουτ, θα λάβουν μέρος η ομάδα του Μαϊάμι (Κρις Μπος, Ντόμινικ Γουίλκινς, Σουίν Κας), η ομάδα του Μπρούκλιν (Μπρουκ Λόπεζ, Μάγκσι Μπογκς, Ταμίκα Κάτσινγκς), η ομάδα του Χιούστον (Τζέιμς Χάρντεν, Σαμ Κασέλ, Τίνα Τόμπσον) και η ομάδα της Νέας Ορλεάνης (Ράσελ Γουέστμπρουκ,


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: