Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Μπόρα ήταν και πέρασε...

Αφού μπήκαν οι "κόκκινες γραμμές", συνεχίζεται η κοινή προσπάθεια όλων των φορέων του Άρη για το "99".Η αναστάτωση που προκλήθηκε μεσοβδόμαδα από τις άστοχες τοποθετήσεις του Στάθη Τσομίδη φαίνεται ότι ξεπεράστηκε και επέστρεψε η ηρεμία στο διοικητικό τοπίο της ΠΑΕ.

Ο κ. Τσομίδης προφανώς αντιλήφθηκε το λάθος του και δεν έδωσε συνέχεια, ενώ έδωσε και διευκρινήσεις στα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. Από την άλλη, η κοινή ανακοίνωση ΠΑΕ και «ΚΜΑ» αποτέλεσε ξεκάθαρη «εντολή» προς όλες τις κατευθύνσεις στο εσωτερικό του συλλόγου. Ωε εκ τούτου, η ΠΑΕ και η νομική υπηρεσία για το «99» συνεχίζουν ως έχουν την κοινή προσπάθεια, απέναντι στις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν.

Οι πληροφορίες ότι ο κ. Τσομίδης επρόκειτο χθες να παραιτηθεί μετά το θέμα που δημιουργήθηκε δεν επιβεβαιώθηκαν κι ως εκ τούτου δεν υφίσταται πλέον ζήτημα. Πάντως, απαγορεύεται στο μέλλον να υπάρξει ξανά διαρροή ή άστοχος χειρισμός για το ζήτημα του «99», δεδομένου ότι οι ενέργειες του ΑΡΗ μπαίνουν στην τελική ευθεία και στην πιο κρίσιμη καμπή. Γι’ αυτό χρειάζεται σοβαρότητα απ’ όλους και στεγανά….allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: