Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Κι άλλο τροχαίο για παίκτη της Χόφενχαϊμ!

Πριν λίγους μήνες οι άνθρωποι της Χοφενχάιμ πάγωσαν με το σοβαρό τροχαίο που άφησε σε κώμα για 8 εβδομάδες τον Βούκσεβιτς. Ευτυχώς ο Λουΐς Αντβίκουλα ήταν πιο τυχερός.

Κι άλλο τροχαίο για παίκτη της Χόφενχαϊμ
Προσεκτικότεροι θα πρέπει να είναι μάλλον οι ποδοσφαιριστές της Χοφενχάιμ όταν κρατούν τιμόνι. Πριν κάποιους μήνες ο Μπόρις Βούκσεβιτς κινδύνεψε σοβαρά σε τροχαίο που τον άφησε σε κώμα για σχεδόν 8 εβδομάδες, αλλά ευτυχώς, κατάφερε να συνέλθει.

Συμπαίκτες και φίλοι της ομάδας πήραν νέα λαχτάρα με τον Περουβιανό διεθνή Λουΐς Αντβίκουλα ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και χτύπησε σε δέντρο. Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ δεν είχε την ίδια… τύχη το αμάξι, οι ζημιές του οποίου αγγίζουν τις 50.000 ευρώ.

Ο εκπρόσωπος της Χόφενχαϊμ, Χόλγκερ Τρομπ, δήλωσε σχετικά: «Ο Λουΐς Αντβίκουλα τράκαρε στις εννέα το πρωί στον Ζίνσχαϊμ. Στο τροχαίο δεν ενεπλάκησαν άλλα άτομα. Ακόμα του γίνονται εξετάσεις και έχει ελαφρά τραύματα. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για να τον παρακολουθούν».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: