Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ο Ντέιβις στον πάγκο της Φόρεστ!

Ο Μπίλι Ντέιβις θα είναι ο νέος προπονητής της Νότινγχαμ Φόρεστ. Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Σκωτσέζο τεχνικό, αναφέροντας στην επίσημη ιστοσελίδα του «Billy is home».

Ο Ντέιβις στον πάγκο της Φόρεστ
Έπειτα από τον Ιούνιο του 2011, όταν και απολύθηκε, ο Ντέιβις επιστρέφει στον πάγκο της Φόρεστ, μετά και την απομάκρυνση του Άλεξ ΜακΛις, που κράτησε το «τιμόνι» μονάχα 40 μέρες.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου στην επίσημη ιστοσελίδα του, αναφέρεται: «Ο Μπίλι έχει αφήσει μια δουλειά στη μέση με την ομάδα και ξέρουμε ότι είναι πεινασμένος για επιτυχίες. Πιστεύουμε πως με αυτόν στον πάγκο θα πραγματοποιηθούν οι φιλοδοξίες μας για τον προβιβασμό στην Πρέμιερ Λιγκ» ενώ στη συνέχεια προστίθεται:

«Δεν χρειάζονται συστάσεις. Γνωρίζουμε επίσης πόσο ενθουσιασμένος είναι που θα επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας».

Ο 48χρονος προπονητής δήλωσε: «Είναι προνόμιο και τιμή που επιστρέφω στην τεχνική ηγεσία των «reds». Όπως είπε ο νέος μου φίλος, Φαουάζ, έχω αφήσει μια δουλειά στη μέση. Έτσι θα αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνεται για να φέρω τον σύλλογο στη δόξα στην οποία βρισκόταν στο παρελθόν» και πρόσθεσε «Ανυπομονώ να φορέσω τα παπούτσια μου και να προπονήσω τα παιδιά. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και ξέρω ότι μπορώ να πάρω το μέγιστο από αυτή. Η επιστροφή μου ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομάδας, Φαουάζ, τόνισε μετά την υπογραφή του συμβολαίου: «Γνωρίζουμε ότι όλοι καλωσορίζουν την επιστροφή του Μπίλι στην οικογένεια της Φόρεστ. Όπως είπε και ο ίδιος, μαζί θα κάνουμε το σύλλογο να επιστρέψει στις παλαιές του δόξες».

Θυμίζουμε πως στον πάγκο της ομάδας για το προσεχές παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Μπρίστολ θα βρεθεί ο υπηρεσιακός προπονητής Ρομπ Κέλι, με τον Ντέιβις να πιάνει δουλειά από τη Δευτέρα.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: