Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Στα… πιτς ο Γκρέκο!

Χωρίς τον Λεάντρο Γκρέκο θα ταξιδέψει στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός. Ο Μίτσελ είδε τον Ιταλό να γυμνάζεται κανονικά αλλά τον προφυλάσσει. Εκτός αποστολής και οι Αβραάμ, Ντιακιτέ.

Στα… πιτς ο Γκρέκο
Όλη την εβδομάδα, ο Λεάντρο Γκρέκο άφησε πίσω τις ενοχλήσεις που ένιωθε στον προσαγωγό αλλά τελικά ο Μίτσελ προτίμησε να τον βάλει στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ντρίσα Ντιακιτέ.

Αυτό σημαίνει αυτόματα πως υποψηφιότητα για τη θέση του δεξιού μπακ βάζουν οι Μοδέστο και Μανιάτης. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής. Έκαναν δίτερμα, με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών, ενώ νωρίτερα, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ έκαναν ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού και πίεσης προς τον αντίπαλο. Ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με ασκήσεις πάνω στη συμπεριφορά, αμυντικά και επιθετικά, στις στημένες φάσεις.

Τα προγράμματά τους συνέχισαν οι Νταβίδ Φουστέρ, Χουάν Πάμπλο Πίνο και Ρόι Κάρολ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

Μέγιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Αμπντούν, Λυκογιάννης, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Σιόβας, Χολέβας.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: