Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Πανέτοιμος ο Αστέρας!

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης την προετοιμασία του για το αυριανό (9/2) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Εκτός ο Κοντοές.

Πανέτοιμος ο Αστέρας
Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης την προετοιμασία του για το αυριανό (9/2) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ένα ακόμα ματς υψηλών απαιτήσεων, μετά από εκείνα με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, καλείται να δώσει ο Αστέρας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αντίπαλος ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός και στόχος το θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει στην δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας.

Η προετοιμασία των Αρκάδων ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με τον Σάκη Τσιώλη να ετοιμάζει φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα -ενδεχομένως και στο σύστημα της ομάδας- για να αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» που θα έρθουν στην Τρίπολη με νέο προπονητή τον Μίτσελ.

Στους 18 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή, δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Γιάννη Κοντοέ, καθώς ακόμη δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του.

Η αποστολή: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Πιπίνης, Φορμίκα, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Κάφα, Καλαντζής, Περόνε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: