Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ντεφό!

Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Ζερμέιν Ντεφό μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ντεφό
Τυχερός στην... ατυχία του στάθηκε ο Ζερμέιν Ντεφό. Ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες έπειτα από τον τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο, στη νίκη (1-0) της Τότεναμ επί της Γουέστ Μπρομ.

Ο διεθνής άσος, γύρισε τον αστράγαλό του στην αναμέτρηση του «Χόθορνς», την περασμένη Κυριακή και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Λιούις Χόλτμπι.

Αυτομάτως, αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το φιλικό ματς με τη Βραζιλία και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ζημιά στους συνδέσμους του αστραγάλου του.

Αυτό, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες και όχι για... δύο μήνες, όπως ανέφεραν οι αρχικές εκτιμήσεις.

Πλέον, ο Βίλας - Μπόας, την ενσωμάτωση του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στην ομάδα, με τον διεθνή φορ να έχει αποχωρήσει από τον Κύπελλο Εθνών Αφρικής μετά τον αποκλεισμό του Τόνγκο, στα προημιτελικά της διοργάνωσης, πριν λίγες μέρες.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: