Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

«Το Πάσχα θα πληρωθείτε ξανά»

Έξαλλος με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν μετά τη νέα ήττα ο πρόεδρος της ομάδας Σταμάτης Βελλής, ο οποίος ανακοίνωσε ότι λεφτά θα πάρουν ξανά το Πάσχα.

«Το Πάσχα θα πληρωθείτε ξανά»
Ποιος είδε τον… πρόεδρο και δεν τον φοβήθηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Σταμάτης Βελλής ενοχλημένος από τη νέα ήττα της ομάδας κάλεσε άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τους έτριξε τα… δόντια.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ τόνισε τόσο στους παίκτες, όσο και στο τεχνικό επιτελείο, ότι ενοχλήθηκε περισσότερο από την αδιαφορία τους και όχι από το κακό αποτέλεσμα.

Επιπλέον ανήγγειλε σε όλους ότι θα πληρωθούν ξανά το Πάσχα, μόνο και μόνο επειδή το ορίζει ο νόμος.

«Δεν σας έχω ζητήσει νίκες μόνο, αλλά να δείξετε αγωνιστικότητα και πάθος. Αυτά τα στοιχεία τα έχουν οι αντίπαλοι, που έπαιξαν με πάθος και σας κατάπιαν. Σας μίλησα πολλές φορές με το καλό. Ήρθα ξανά και ξανά. Αρκετά σας ανέχθηκα. Με γράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια! Κάντε τα κουμάντα σας και πείτε το και στις οικογένειές σας. Θα πληρωθείτε ξανά το Δώρο του Πάσχα επειδή το ορίζει ο νόμος. Όχι για κανέναν άλλον λόγο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα είχε και συνάντηση κατ’ ιδίαν με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη, ωστόσο, δεν προκύπτει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, θέμα αποχώρησής του.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: