Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Πιάνει δουλειά τέλη του μήνα ο νέος επικοινωνιολόγος!

Ο νέος επικοινωνιολόγος της ΠΑΕ, Γιώτης Παναγιωτάς, που είναι η τελευταία επιλογή της ρώσικης πλευράς της ομάδας, καθώς το "πράσινο φως" για την πρόσληψη του έδωσαν οι Μαρία Γκοντσάρεβα και Γκερμαν Τσιστιακόφ, με εντολή Ιβάν Σαββιδη, θα έρθει μέσα στο επόμενο διάστημα στη Θεσσαλονίκη και θα αναλάβει τα καθήκοντα του στα τέλη του μήνα. Στο διάστημα αυτό θα ενημερωθεί από τους δυο φυσικούς προϊσταμένους του στην ΠΑΕ, αλλά και θα συνεργαστεί με τα δυο μέλη του Γραφείου Τύπου της εταιρείας Κυριάκο Κυριάκο και Σταύρο Σουντουλίδη.

Τα καθήκοντα του θα είναι καθήκοντα υπευθύνου επικοινωνίας δηλαδή η επικοινωνία με τους ρεπόρτερ της ομάδας και τα ΜΜΕ που αποζητούν εδώ και καιρό έναν δίαυλο επικοινωνίας και ο οποίος δεν λειτουργεί, αφού ο Γκερμάν Τσιστιακόφ, δεν απαντά στις όποιες απορίες υφίστανται.

Βέβαια γεννάται ένα ζήτημα αν ο νέος επικοινωνιολόγος είναι σε θέση να συμβιβάσει αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ από την μια πλευρά και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ από την άλλη. Αυτά είναι ζητήματα που θα τεθούν στην πράξη όταν ξεκινήσει αυτή η συνεργασία.

Βεβαίως τα ερωτήματα που απλοϊκά τίθενται από μερίδα των φίλων της ομάδας, αν ο νεοπροσληφθείς στην θέση αυτή είναι και οπαδός του ΠΑΟΚ, απάντηση δεν γίνεται να υπάρξει για τον πολύ απλό λόγο, ό,τι η ΠΑΕ αναζητά επαγγελματικά στελέχη για να κάνει την δουλειά της και όχι οπαδούς.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: