Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Καθαρή η μαγνητική του Παπαστεριανού!

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Μανόλης Παπαστεριανός καθώς είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ο 25χρονος μέσος επιστρέφει στην δράση μετά την απουσία του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αφού εκτός του ότι εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής ξεπέρασε, παράλληλα, και το πρόβλημα τραυματισμού που είχε στο γόνατο.

Υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική η οποία –ευτυχώς για τον ίδιο- ήταν «καθαρή». Κάτι που σημαίνει ότι δεν εμπνέει καμία ανησυχία και είναι στη διάθεση του Γιάννη Μιχαλήτσου για να τον χρησιμοποιήσει σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως αυτό της Δευτέρας.

Ο 25χρονος δεν αποκλείεται να πάρει θέση στα στόπερ, δίπλα στον Παπαζαχαρία. Μία θέση την οποία μπορεί να μην γνωρίζει και τόσο καλά, όσο αυτή του μέσου, αλλά είναι βέβαιο ότι εάν του ζητηθεί μπορεί να ανταποκριθεί στον νέο αυτό ρόλο, τον οποίο θα «παίξει» ελλείψει του Ρούμπεν Πουλίδου και του γεγονότος ότι ο Μιχαλήτσος θέλει να δώσει ανάσες στον Μιχάλη Γιαννίτση. Χθες, ο Χαλκιδιώτης έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης λύνοντας τα χέρια του προπονητή του.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: