Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Δημούτσος: «Ουδέν σχόλιο για την τιμωρία»

Αρνήθηκε να σχολιάσει την τιμωρία που του επιβλήθηκε μετά το ματς του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό ο Ελίνι Δημούτσος κατά τη βράβευσή ως πολυτιμότερου παίκτη της 20ης αγωνιστικής.

Δημούτσος: «Ουδέν σχόλιο για την τιμωρία»
Η χαρά του Ελίνι Δημούτσου για την ανάδειξή του σε MVP της 20ης αγωνιστικής έμεινε… μισή λόγω της τιμωρίας μίας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε. Ο ίδιος πάντως παραλαμβάνοντας το βραβείο δεν θέλησε να πει το παραμικρό. «Ουδέν σχόλιο», αρκέστηκε να πει ο νεαρός μέσος.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα και ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και αναδείχθηκα καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής», τόνισε και πρόσθεσε: «Εγώ κάθε Κυριακή προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίζει η ομάδα μου. Από εκεί και πέρα αν έρθουν και άλλα βραβεία θα είμαι πολύ χαρούμενος».

Όσο για τη σημασία της διάκρισής του δεδομένου ότι συνδυάστηκε με μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό να βραβεύεσαι για την απόδοσή σου σε ένα τέτοιο παιχνίδι, γιατί πήραμε τρεις πόντους που δεν τους περιμέναμε και αυτό μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση για να πάμε πιο δυνατά στη συνέχεια».

Ερωτηθείς αν το νικητήριο γκολ που πέτυχε ήταν περισσότερο θέμα τύχης ή ικανότητας, απάντησε: «Πρώτα απ' όλα είναι ικανότητα, αλλά θέλεις και την τύχη με το μέρος σου. Εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο γκολ ήταν του Θανάση».

Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ατρόμητου, Αντώνης Πατατανές, ο οποίος δήλωσε: «Το βραβείο αυτό το έδωσε στον Ελίνι το πάθος με το οποίο αγωνίζεται. Τον παρακολουθώ σε όλα τα παιχνίδια και αγωνίζεται πάντα με το ίδιο πάθος. Είναι από τα παιδιά εκείνα που όχι μόνο θέλουν να κερδίζουν αλλά θέλουν να προσφέρουν και θέαμα. Το γκολ του ήταν μέσα στα δυο-τρία καλύτερα της Ευρώπης, αλλά ήταν όλη η γενική του εικόνα στο παιχνίδι αυτή που τον έκανε να βραβευτεί ως ο καλύτερος παίκτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: