Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Μέσι: «Σπουδαία μέρα…»

Στην Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι πως θα ήθελε να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της καριέρας του. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παίξει στην πατρίδα του μέχρι να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

Μέσι: «Σπουδαία μέρα…»
Χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2018 παρουσιάστηκε ο Λιονέλ Μέσι, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα. Πάντα το λέω αυτό και για μένα είναι μία υπέροχη μέρα», ήταν τα πρώτα λόγια του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι όταν λήγει το νέο του συμβόλαιο θα είναι 31 ετών, τόνισε:

«Δεν μπορώ να σκέφτομαι πως θα είμαι τότε. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να απολαμβάνω να παίζω ποδόσφαιρο για αυτή την ομάδα».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ξεπεράσει τις τέσσερις «Χρυσές Μπάλες» που έχει πάρει ως παίκτης των Καταλανών, εκείνος ανέφερε: «Είπα νωρίτερα ότι θέλω να τελειώσω την ευρωπαϊκή μου καριέρα στην Μπαρτσελόνα. Δεν θέλω να παίξω για καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Φυσικά, δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να τελειώσω την καριέρα μου στην Αργεντινή».

Καταλήγοντας, είπε δύο κουβέντες για το κυριακάτικο ματς κόντρα στην Χετάφε, το οποίο είναι προγραμματισμένο στις 12:00 ώρα Ισπανίας: «Δεν νομίζω ότι έχει καμία διαφορά το γεγονός ότι παίζουμε τόσο νωρίς. Έχω παίξει σε νεαρή ηλικία τέτοια ώρα και η προπόνησή μας είναι πάντα περίπου τέτοια ώρα».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: