Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Αποχωρεί ο Τζέιμι Κάραγκερ!

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα αποφάσισε να βάλει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Τζέιμι Κάραγκερ.

Αποχωρεί ο Τζέιμι Κάραγκερ

Ο 35χρονος αμυντικός της Λίβερπουλ, ο οποίος μετρά αυτή τη στιγμή περισσότερες από 700 συμμετοχές με τη φανέλα των «κόκκινων» και αγωνίζεται στο «Ανφιλντ» από το 1996, ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγγλικού συλλόγου.

Ο Κάραγκερ αποτελεί μια από τις τελευταίες σημαίες της Λίβερπουλ. Σε ηλικία 9 ετών ξεκίνησε στις ακαδημίες της ομάδας και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, τον Ιανουάριο του 1997 απέναντι στην Μίντλεσμπρο.

«Αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ και φυσικά η τελευταία μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ανακοινώνω τώρα την απόφασή μου γιατί δεν θέλω μέχρι το τέλος της χρονιάς να υπάρχουν ερωτήσεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα προς τον προπονητή μου, όσον αφορά το μέλλον μου. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στη Λίβερπουλ, όπως έκανα σε όλη τη ζωή μου, από την ηλικία των 9 ετών.

Ήταν προνόμιο για μένα και μεγάλη μου τιμή που εκπροσώπησα αυτόν τον σύλλογο και είμαι υπερήφανος για την υποστήριξη που είχα. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο αλλά έφτασε η στιγμή της αποχώρησής μου. Δεν θα κάνω κάποιο άλλο σχόλιο ούτε θα απαντήσω σε κάποια ερώτηση μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα είμαι συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις μου και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ τη Λίβερπουλ στους στόχους της» ανέφερε αναλυτικά η ανακοίνωση του Κάραγκερ, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Λίβερπουλ

Οι τίτλοι του Κάραγκερ με τη Λίβερπουλ

2 Κύπελλα Αγγλίας (2001, 2006)
3 Λιγκ Καπ Αγγλίας (2001, 2003, 2012)
1 Τσάμπιονς Λιγκ (2005)
1 Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (2001)
2 Σούπερ Καπ Ευρώπης (2001, 2005)

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: