Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ανάκαμψη από την… ΑΕΚ!

Πέρυσι η αντεπίθεση της Κέρκυρας για την παραμονή στην κατηγορία ξεκίνησε από την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ. Το ίδιο φιλοδοξούν να κάνουν και φέτος οι Φαίακες...

Ανάκαμψη από την… ΑΕΚ
Το σοκ που θα αλλάξει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας ψάχνει η διοίκηση της Κέρκυρας.

Οι Φαίακες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, δεδομένης της θέσης τους στο πρωτάθλημα, με τη διοίκηση να στρέφεται στη γνωστή και επιτυχημένη –τουλάχιστον πέρυσι- συνταγή.

Η Κέρκυρα στοχεύει να κάνει το… repeat και να επωφεληθεί από την απομάκρυνση του Άκη Μάντζιου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και την πρόσληψη του Γιάννη Παπακώστα, έχοντας ωστόσο μπροστά τους δέκα… τελικούς.

Την περσινή σεζόν η απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει τον Χάβι Γκράθια από τον πάγκο της ομάδας και να προσλάβουν τον Τίμο Καβακά τέσσερις αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, παίρνοντας τους απαραίτητους βαθμούς που την διατήρησαν στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας, μέσω δύο ισοπαλιών και δύο νικών (27η Κέρκυρα –ΑΕΚ 2-2, 28η Ολυμπιακός-Κέρκυρα 0-1, 29η Κέρκυρα-ΟΦΗ 4-1, 30η Άρης- Κέρκυρα 1-1).

Η αντίδραση των ανθρώπων της ομάδας φέτος έγινε πιο γρήγορα, δεδομένης της επιθετικής ανομβρίας της ομάδας.

Οι Φαίακες φέτος σκοράρουν με το σταγονόμετρο, αφού έχουν πετύχει μόλις εννιά τέρματα μετά την ολοκλήρωση 20 αγωνιστικών, ενώ πέρυσι την ίδια χρονική στιγμή είχαν σκοράρει 13.

Το έργο του Έλληνα τεχνικού αναμένεται να είναι δύσκολο και ασφαλώς ο μικρός μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ και η κακή ψυχολογία δεν βοηθούν.

Υ.Γ: Η πρόσληψη του Παπακώστα έγινε πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπως και πέρυσι. Σύμπτωση ή γούρι; Η συνέχεια θα δείξει…


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: