Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ίδιο σύστημα για ίδιο αποτέλεσμα!

Το σύστημα (4-4-2) που έγινε… λατρεία αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάρει το «τρίποντο», όπως έγινε και με την Κέρκυρα.

Ίδιο σύστημα για ίδιο αποτέλεσμα
Τι και αν ο ΟΦΗ το Σάββατο (9/2) πάει στην Τούμπα που είναι μία από τις πιο «καυτές» έδρες της Σούπερ Λίγκας;

Αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει τον τεχνικό των Κρητικών, Γιάννη Πετράκη, ο οποίος και στο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσει το αγαπημένο του 4-4-2 που πλέον έχει καθιερώσει στον σύλλογο του Ηρακλείου από την στιγμή που βρίσκεται στον πάγκο του.

Μάλιστα, ο 53χρονος προπονητής έχει κάθε λόγο να έχει… εμμονή με τον συγκεκριμένο σχηματισμό, αφού σε τρία παιχνίδια στα οποία ο ΟΦΗ έχει παραταχτεί με αυτό έχει φύγει και τις τρεις νικητής από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας σημειώσει έξι τέρματα, ενώ την ίδια ώρα έχει δεχτεί ένα.

Εκτός αυτού η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Ηρακλείου σε μεταξύ τους «πηγαδάκια» πιστεύει πως το 4-4-2 είναι ένα σύστημα που ταιριάζει «γάντι» στον ΟΦΗ με τους παίκτες που έχει, ενώ με αυτό μπορούν να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο.

Nα αναφέρουμε πως τα μοναδικά ματς στα οποία ο Πετράκης δεν έπαιξε με το αγαπημένο του 4-4-2 ήταν αυτά κόντρα στην Ξάνθη και την ΑΕΚ. Αποτέλεσμα; Ο ΟΦΗ και στις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις να γνωρίσει την ήττα, με 3-0 και 2-1 αντίστοιχα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: