Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

«Νίκη για να επιστρέψουμε στην 2η θέση»

Ο Γιώργος Δώνης έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι. Αναφέρθηκε στην χθεσινή επικράτηση επί του Λεβαδειακού, στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο αλλά και στην συνομιλία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη. Για τον χθεσινό αγώνα αρχικά είπε : «Κρατάμε δυο πράγματα. Πρώτον ότι είχαμε δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας και τώρα πηγαίνουμε για το τρίτο. Και στο πρωτάθλημα είχαμε - στο μεγαλύτερο μέρος - καλή εμφάνιση και χτες στο κομμάτι που θέλαμε, τουλάχιστον στην ανασταλτική μας λειτουργία, να είμαστε πιο πειθαρχημένοι, πιο σοβαροί ώστε να κρατήσουμε το μηδέν, είμαι ευχαριστημένος. Είμαι ευχαριστημένος και για το σκορ, γιατί αυτό μας δίνει μια βάση για να διεκδικήσουμε την πρόκριση και να περάσουμε στα ημιτελικά»

Για το ότι για δεύτερο παιχίδι έβαλε την ίδια ενδεκάδα: «Εμείς περιμένουμε και τα παιδιά που είναι τραυματίες αυτή τη στιγμή να επανέλθουν στην ομάδα, να έχουμε πολλές λύσεις, να υπάρχει ένας μεγάλος συναγωνισμός για τις θέσεις στην ενδεκάδα και μ' αυτόν τον τρόπο θα βελτιωθούν και οι παίκτες γιατί νομίζω ότι οι παίκτες βελτιώνονται περισσότερο όταν δε νιώθουν σιγουριά και μ' αυτόν τον τρόπο θα γίνει καλύτερη κι η ομάδα. Αρα κοιτάμε λίγο τις συνθήκες, φυσικά πάντα υπάρχει ένας βασικός κορμός, άσχετα αν οι ανάγκες οδηγούν σε μια διαφοροποίηση αλλά είμαστε υπέρ της λογικής το να υπάρχει ένας βασικός κορμός κι ανάλογα ποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, σε καλύτερη 'φόρμα' να επιλέγονται στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Το πλάνο παραμένει το ίδιο αλλά θα έχουμε διαφοροποιήσεις λόγω του ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές τιμωρημένοι, ο Λάζαρ κι ο Αθανασιάδης θα λείπουν, υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που είναι παραπάνω καταπονημένοι άρα κάνουμε έναν προγραμματισμό για τα τρία επόμενα παιχνίδια γιατί είναι Κυριακή - Τετάρτη - Σάββατο ώστε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα και μια ομάδα η οποία θα είναι 'φρέσκια' για να μπορεί να φτάσει στο αποτέλεσμα που θέλουμε που είναι η νίκη, τουλάχιστον για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το αν τον προβληματίζει η κούραση: «Δε σκέφτομαι τη σειρά των αγώνων. Σκέφτομαι αυτή τη στιγμή το επόμενο παιχνίδι άσχετα με τον προγραμματισμό των ποδοσφαιριστών που θα παίξουν σε κάθε παιχνίδι. Γι' αυτό που είμαστε συγκεντρωμένοι αυτή τη στιγμή είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα μας, να μπορέσουμε ν' ανέβουμε κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα κι αν γίνεται μετά το παιχνίδι αυτό να είμαστε στη δεύτερη θέση και αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό κι εκεί είναι όλο το μυαλό μας».

Για τον Πανιώνιο: «Νομίζω ότι ο Πανιώνιος έχει μια πάρα πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Σίγουρα υπήρχε η αρχή του πρωταθλήματος όπου ήταν εξαιρετικός κι είχε συνεχόμενα καλά αποτελέσματα αλλά θεωρώ ότι όλες οι ομάδες περνάνε μια φάση όπου μπορεί να μην είναι στα καλύτερά τους. Νομίζω αυτή τη φάση την πέρασε κι ο Πανιώνιος, αλλά από την άλλη θεωρώ ότι είναι μια ομάδα που με όλες αυτές τις ανακατατάξεις που είχε στο υλικό της και παρότι αυτή τη στιγμή έφυγε ο προπονητής, ο κ. Ελευθερόπουλος ο οποίος έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, θεωρώ ότι ο Πανιώνιος είναι μέσα στους στόχους που είχε βάλει από την αρχή κι είναι μια ομάδα που αν μη τι άλλο έπαιξε - κατά διαστήματα - πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Για την συνάντηση με τον Σαββίδη: «Εντάξει, είναι σημαντικό να γίνονται αυτές οι συναντήσεις γιατί είναι σημαντικό κι οι δυο πλευρές ν' ανταλλάσουν απόψεις σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ομάδας. Υπάρχει δουλειά ως και προς τη συνέχεια μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν αλλά και πολλή δουλειά ως προς την οργάνωση και τον προγραμματισμό και το πλάνο της ομάδας για την επόμενη σεζόν»

Δεν υπάρχουν σχόλια: