Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

«Θέλω να τρέμει το Σαν Πάολο»

Τη βοήθεια των οπαδών της Νάπολι ζήτησε ο Βάλτερ Ματζάρι για το αποψινό παιχνίδι με τη Γιουβέντους, το οποίο θα κρίνει πολλά για το φετινό Καμπιονάτο.

«Θέλω να τρέμει το Σαν Πάολο»
Είναι ο αγώνας που μπορεί να κρίνει μεγάλο μέρος του φετινού πρωταθλήματος της Ιταλίας. Η Νάπολι υποδέχεται τη Γιουβέντους, σε ένα ντέρμπι κορυφής, με την ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι να επιδιώκει να μειώσει τη διαφορά των 6 βαθμών που τη χωρίζει από εκείνη του Αντόνιο Κόντε.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, όμως, θέλοντας να αποφορτίσει τους παίκτες του, θεωρεί πως το παιχνίδι αυτό δεν θα κρίνει τον τίτλο. «Μετά από το ματς με τη Γιουβέντους ακολουθούν άλλα 11 παιχνίδια. Συνεπώς υπάρχει περιθώριο για ανατροπές, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά αν δεν το καταφέρουμε, δεν σημαίνει πως χάσαμε κάθε ελπίδα για την κατάκτηση του τίτλου», είπε χαρακτηριστικά την παραμονή του αγώνα.

Αναφορικά με τη σημασία του ντέρμπι, ο Ματζάρι αναγνώρισε πως αυτή δεν περιορίζεται στο αθλητικό πλαίσιο. «Αυτό το παιχνίδι σημαίνει πολλά για τον κόσμο μας. Ξέρουμε πως μια νίκη θα έχει μεγάλη αξία για αυτούς. Υπάρχει μεγάλη κόντρα με τους οπαδούς της Γιουβέντους. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε, παίζοντας με τον τρόπο που ξέρουμε. Ελπίζω να μπορέσουμε να φύγουμε νικητές από το γήπεδο», τόνισε ο προπονητής των «παρτενοπέι».

Για να έχει η Νάπολι μεγαλύτερες ελπίδες, πρέπει να βοηθήσουν και οι οπαδοί της. «Θέλω να τρέμει το γήπεδο από τις εκδηλώσεις τους. Θέλω να νιώθω τις δονήσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να μας δώσουν την ώθηση εκείνη που θα μας επιτρέψει να νικήσουμε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Γιουβέντους», τόνισε ο Βάλτερ Ματζάρι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: