Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Off ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Εκτός πλάνων της Εθνικής τέθηκε ο ανέτοιμος Κυριάκος Παπαδόπουλος ενόψει του κρίσιμου ματς με τη Βοσνία. Ποιος είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον αμυντικό της Σάλκε.

Off ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Ο διεθνής αμυντικός δεν έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Σάλκε μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο τον περασμένο Δεκέμβριο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό. Σαφώς και είναι πλήγμα για τη «γαλανόλευκη» η απουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τα τέλη Νοεμβρίου, ενώ η τελευταία του συμμετοχή στην Εθνική ήταν στο φιλικό με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο (14/11).

Η κατάσταση στο αριστερό γόνατο του Έλληνα στόπερ έχει παρουσιάσει βελτίωση το τελευταίο διάστημα ωστόσο δεν έχει μπει ακόμα στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο προκειμένου να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, πράγμα που σημαίνει ότι τίθεται νοκ άουτ για τον αγώνα κόντρα στους Βόσνιους.

Συν τοις άλλοις, όσο δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στον Ολυμπιακό τόσο θα μειώνονται οι πιθανότητες να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Όλα δείχνουν ότι ο παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Στέλιος Μαλεζάς που τις τελευταίες εβδομάδες έχει κάνει δυναμική επιστροφή στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είχε χάσει αρκετό έδαφος μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τη Βοσνία στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 12 Οκτωβρίου, αλλά τώρα δείχνει σε εξαιρετική φόρμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίδυμο, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς ήταν στο κέντρο της άμυνας της Εθνικής σε εκείνο το παιχνίδι με τους Βόσνιους (0-0) και ομολογουμένως οι δυο τους είχαν πολύ καλή συνεργασία. Οι άλλες δύο πιθανές λύσεις είναι ο Δημήτρης Σιόβας και ο Κώστας Μανωλάς, οι οποίοι έχουν δείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν τη «γαλανόλευκη» όποτε χρειαστεί.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: