Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Έτοιμος για ΟΦΗ!

Πανέτοιμος για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη ο Ολυμπιακός. Στην αποστολή που έκανε γνωστή ο Μίτσελ δεν συμπεριλήφθηκε ο Φουστέρ ο οποίος κρίθηκε ακόμη ανέτοιμος.

Έτοιμος για ΟΦΗ

Στην αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου ο Μίτσελ δεν συμπεριέλαβε τους Φουστέρ, Λυκογιάννη αλλά και τους Μοντέστο, Ντιακιτέ, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να προπονηθούν σήμερα.

Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε, για να κάνει θεραπεία, ενώ ο δεύτερος, λίγο πριν τις στημένες φάσεις, ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Ολυμπιακού:

Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Το σημερινό πρόγραμμα διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα. Τεχνική, με εναλλαγές της μπάλας, τελειώματα των φάσεων με γρήγορη ανάπτυξη από τη μία πτέρυγα στην άλλη, ασκήσεις κατοχής και πρέσινγκ προς τον αντίπαλο, αλλά και δίτερμα, με δουλειά επάνω στην τακτική, είχε το… μενού της σημερινής προπόνησης των «ερυθρολεύκων».

Αποθεραπεία έκανε ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης, ο οποίος χθες βράδυ βοήθησε την ομάδα Νέων να προκριθεί στους «8» του NextGen Series, επί της Άντερλεχτ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: