Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Παρελθόν από το Ρέθυμνο ο Κουφός!

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την λύση της συνεργασίας της ΚΑΕ Ρέθυμνο με τον προπονητή Στέργιο Κουφό, όπως αποφασίστηκε στο σημερινό ΔΣ της ομάδας.

Παρελθόν από το Ρέθυμνο ο Κουφός
Όπως έγραψε αποκλειστικά χθες το www.sportfm.gr o ιδιοκτήτης της κρητικής ομάδας, Κωστής Zομπανάκης, ήταν έξω φρενών με τον Έλληνα τεχνικό μετά την ήττα από τον Πανελευσινιακό και του έδωσε διήμερο ρεπό, μέχρι να επιστρέψει από επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Κρήτη. Από τα μέσα της σεζόν υπήρχαν διαφορές στη φιλοσοφία των δύο ανδρών καθώς ο ισχυρός άνδρας του ΑΓΟΡ δεν ήταν ευχαριστημένος από τον τρόπο που αγωνιζόταν η ομάδα. Τα θετικά αποτελέσματα που έχουν την ομάδα κοντά στην πρώτη τετράδα, ήταν αυτά που κρατούσαν τον πρώην, πλέον, τεχνικό της ομάδας στον πάγκο, αλλά μετά το ματς της Κυριακής στην Ελευσίνα η απόφαση ήταν ειλημμένη

Μετά από ένα ΔΣ που κράτησε περίπου μία ώρα, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν κάποια οικονομικά θέματα για να ανακοινωθεί και επίσημα το «διαζύγιο». Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του Κουφού, πρόθεση της διοίκησης είναι να συνεχίσουν να κοουτσάρουν την ομάδα οι Θανάσης Γιαπλές και Σταύρος Μυκονιάτης ως α’ κόουτς κι ως ασίσταντ κόουτς αντίστοιχα. Ο Θανάσης Γιαπλές στον δικό του στενό κύκλο διεμήνυσε ότι δεν είναι απόλυτα σίγουρος αν θέλει να συνεχίσει για δεοντολογικούς λόγους, όμως αυτό είναι κάτι που θα το γνωρίζουμε από αύριο. Η λογική λέει πάντως ότι οι δύο συνεργάτες του πρώην τεχνικού θα κοουτσάρουν στο προσεχές ματς με τον Πανιώνιο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: