Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ζησόπουλος: «Δε μας δίνει πολλές ελπίδες το σκορ»

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν του Λεβαδειακού, Γιώργος Ζησόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ, πλέκοντας το εγκώμιο του «Δικεφάλου», ο οποίος κατά τη γνώμη του έχει ανέβει πλέον επίπεδο.

«Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει το επίπεδο, με τις μεταγραφές ειδικά έχει γίνει πολύ καλός. Προσπαθήσαμε να τον αντιμετωπίσουμε με αργό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, τα καταφέραμε, μετά το πρώτο γκολ που ήταν από θέση οφσάιντ, δεν ανταποκριθήκαμε και μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ».

Για το ότι ο ίδιος όπως και άλλοι έμπειροι παίκτες δε χρησιμοποιήθηκαν χθες:

«Ο προπονητής ήθελε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, γιατί έχουμε ένα κομβικό παιχνίδι με την Ξάνθη για την πέμπτη θέση. Ξεκουράστηκαν κάποιοι παίκτες και δόθηκαν ευκαιρίες σε κάποιους νεαρούς. Το σκορ δε μας δίνει πολλές ελπίδες, αλλά θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο στη ρεβάνς. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν προπονητή που ξέρει να διαχειρίζεται τις καταστάσεις, παίκτες με εμπειρία και αν κερδίσουμε την Ξάνθη την Κυριακή, θα ανέβει η ψυχολογία μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Όσο για την άποψή του για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο πήρε παίκτες που κάνουν τη διαφορά, οι Κατσουράνης και Σίλντενφελντ είναι από τα καλύτερα δίδυμα στην Ελλάδα. Ο Γκαρσία είναι η καλύτερη εσωτερική μεταγραφή, ο Καμαρά είναι καλός παίκτης, ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει ψηλά. Ειδικά ο Σίλντενφελντ ήταν η αποκάλυψη χθες. Εξαιρετικός στα καθήκοντά του, πολύ καλές τοποθετήσεις, κατέβαζε την μπάλα, δεν παίζει βρώμικα, πολύ καλός παίκτης».

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια του ΠΑΟΚ:

«Πρώτος στόχος είναι ο τελικός κυπέλλου, αλλά και η δεύτερη θέση είναι εφικτή. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα επίπεδο πιο πάνω και σε διοικητικό και σε αγωνιστικό επίπεδο από τις άλλες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει και έναν ισχυρό άνδρα στο τιμόνι του, που έχει πάρει πολύ σωστές αποφάσεις και νομίζω ότι σε ένα με δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ θα είναι ανταγωνιστική ομάδα για τον Ολυμπιακό».

Τέλος, για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Τούμπα:

«Στην Τούμπα έκανα τα πρώτα μου βήματα. Αισθάνεσαι ότι παίζεις στο καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας, όλοι θα ήθελαν να παίξουν στον ΠΑΟΚ, ακόμη και ως αντίπαλος σου δίνει κίνητρο για να παίξεις καλύτερα. Οποιοσδήποτε παίκτης θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στην Τούμπα. Έφυγα διότι κάποιοι προπονητές έκριναν ότι δεν έκανα, ίσως ήταν και λάθος δικό μου, θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερο να μείνω ελεύθερος από το να πάω δανεικός».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: