Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Στορκ: «Μεγάλη ικανοποίηση»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την πρόκριση της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του «NextGen Series» δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μπερντ Στορκ.

Στορκ: «Μεγάλη ικανοποίηση»
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά την μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού κόντρα στην Άντερλεχτ ο προπονητής της ομάδας Νέων, Μπερντ Στορκ. «Είμαστε αρκετά χαρούμενοι για την προσπάθεια που κάναμε και ξεπεράσαμε το εμπόδιο του αντιπάλου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και τα καταφέραμε. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και αυτό νομίζω φάνηκε. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μου εντός έδρας είναι αυτή που έκανε παιχνίδι και να απειλήσει τον αντίπαλο. Όλη η ομάδα έκανε μία μεγάλη προσπάθεια και όλα τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια» τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι σημαντικό για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να παίρνουν παραστάσεις σε διεθνές επίπεδο έτσι ώστε να προχωρούν, να προοδεύουν και να έρχονται ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να γεμίσουμε εμπειρίες τα παιδιά και για αυτό πρέπει να μετέχει ο Ολυμπιακός σε τέτοιες διοργανώσεις. Είναι πολύ ωραίο τόσο για τα παιδιά αλλά και για εμάς που κάνουμε αυτή την προσπάθεια».

Τέλος, ο κ. Στόρκ έκανε εκτενή αναφορά στους περίπου δέκα χιλιάδες φίλους της ομάδας που έδωσαν πρωτόγνωρο παρών σε παιχνίδι Νέων: «Είναι απίστευτο και καταπληκτικό που μαζέψαμε τόσο κόσμο στο γήπεδο. Στους προηγούμενους αγώνες «διαφημίσαμε» το ποδόσφαιρό μας παίζοντας καλά και έτσι κάναμε τον κόσμο να είναι... πεινασμένος για να έρθει να μας δει και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή του. Τώρα έχουμε τον ΟΦΗ και πρέπει να νικήσουμε και εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: