Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

«Έχει την εμπειρία ο Παναθηναϊκός»

Στην εμπειρία που έχει ο Παναθηναϊκός να διαχειρίζεται παιχνίδια όπως το σημερινό κόντρας την Εφές στάθηκε ο Τζαμόν Λούκας.

«Έχει την εμπειρία ο Παναθηναϊκός»
Ο Τζαμόν Λούκας τόνισε πως το έργο της Εφές Πίλσεν είναι πολύ δύσκολα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, μιλώντας για το σημερινό ματς.

Διαβάστε όσα είπε ο Τζαμόν Λούκας στην Sportday:

Για το σημερινό ματς: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του σημασία. Ιδιαίτερα στο Top-16 δεν μπορείς και δεν πρέπει να ξεχωρίσεις αγώνες. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο. Αυτό έχουμε στο μυαλό μας και θεωρώ ότι αυτό ισχύει και για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έχει την εμπειρία να διαχειρίζεται τέτοιους αγώνες παρά το γεγονός ότι έχει αλλάξει αρκετά το ρόστερ του. Θα είναι διαφορετικός και θα έχουμε μια δύσκολη βραδιά. Θα είναι σκληρό και δυνατό παιχνίδι και φυσικά θα παίξει ρόλο η άμυνα που θα παρουσιάσουν οι δύο ομάδες. Ωστόσο χρειάζεται καθαρό μυαλό, γιατί θέλουμε να νικήσουμε».

Για τον κόσμο του «τριφυλλιού»: «Έχω πει στους περισσότερους για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Είναι δυνατή έδρα και εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδης: «Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρωλίγκας. Διαθέτει ικανότητες μοναδικές. Είναι το πρώτο «όπλο» του Παναθηναϊκού και πρέπει να τον προσέξουμε όπως και τους υπόλοιπους».

Για την απουσία του Σάσα Βούγιασιτς: «Θα είναι δύσκολο το έργο μας χωρίς την παρουσία του Σάσα. Είναι τεράστιος σκόρερ και πάντα δίνει έξτρα ενέργεια στο παιχνίδι μας. Πρέπει όλοι να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: