Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

«Νωρίς για να κριθεί ο τίτλος»

Την εκτίμηση πως ο αγώνας της ομάδας του με τη Νάπολι δεν θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή, εξέφρασε ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, την παραμονή του μεγάλου αγώνα.

«Νωρίς για να κριθεί ο τίτλος»
Βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας μια διαφορά 6 βαθμών από τη δεύτερη Νάπολι. Η Γιουβέντους έχει απόψε την ευκαιρία να… σκοτώσει το πρωτάθλημα, αφού κερδίζοντας στο Σαν Πάολο τους «παρτενοπέι», θα αποκτήσει μια διαφορά, τουλάχιστον, ασφαλείας.

Ο Αντόνιο Κόντε, πάντως, δεν φαίνεται να συμφωνεί με την άποψη αυτή, όπως τόνισε στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν τον αγώνα. «Το παιχνίδι με τη Νάπολι δεν κρίνει τον πρωταθλητή. Θα είναι ένα ωραίο, δυνατό ματς, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, αλλά δεν πρόκειται να κριθεί κάτι. Απομένουν πολλοί αγώνες μέχρι το τέλος και όλα μπορούν να συμβούν», ήταν η εκτίμηση του Κόντε.

Η αντίπαλος της Γιουβέντους θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ιταλίας μετά από πολλά χρόνια και δείχνει πως έχει τις δυνατότητες να το κάνει. Αυτό το αναγνωρίζει ο προπονητής των «μπιανκονέρι». «Η Νάπολι έχει τους παίκτες εκείνους που μπορούν να της επιτρέψουν να διεκδικήσει τον τίτλο. Τόσο το περασμένο καλοκαίρι, όσο και τον Ιανουάριο, ενισχύθηκε πολύ. Επιπλέον, έχοντας αποκλειστεί από τα κύπελλα, ρίχνει όλη της την προσοχή στο Καμπιονάτο. Για αυτό θεωρώ πως θα είναι μέσα στο… κόλπο μέχρι το τέλος. Κάτι ανάλογο που θα κάνουν και άλλες ομάδες, όμως, όπως η Μίλαν, η Ίντερ και η Λάτσιο. Για αυτό πιστεύω πως το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να τελειώσει από τώρα», τόνισε ο προπονητής της «Γιούβε».

Κλείνοντας, ο Κόντε έκανε μια αναφορά στις συζητήσεις περί των διαιτητών. «Είναι κρίμα να… μολύνουμε την ατμόσφαιρα που δημιουργείται από ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι με ανούσιες κουβέντες. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους διαιτητές και δεν πρόκειται να τους πιέσουμε με δηλώσεις. Μπορεί να έχουμε παράπονα κάποιες φορές, είμαστε βέβαιοι, όμως, πως οι διαιτητές πάντα σφυρίζουν… καθαρά», σημείωσε ο Αντόνιο Κόντε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: