Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Καλαϊτζίδης: «Η ισοπαλία θα ήταν καλή…»

«Αν θα τελείωνε την επόμενη μέρα το πρωτάθλημα η ισοπαλία θα ήταν καλή. Αλλά δεν τελειώνει αύριο», τόνισε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για το παιχνίδι της Βέροιας με τον Άρη.

Καλαϊτζίδης: «Η ισοπαλία θα ήταν καλή…»
Καλό αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία αλλά εάν τελείωνε αύριο το πρωτάθλημα τόνισε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για το παιχνίδι της Βέροιας με τον Άρη.



Οι δηλώσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:


Για το θέμα των εισιτηρίων που δόθηκαν στον Άρη:
«Πρέπει αρχικά να τονίσουμε τη φιλοξενία της Βέροιας. Φιλοξενήσαμε την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό άψογα, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και με τον Άρη. Όλοι πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση. Ό,τι έγινε με τους άλλους, έπρεπε να γίνει και με τον Άρη, ανεξαρτήτως της σημασίας του συγκεκριμένου αγώνα. Σίγουρα όταν ο αντίπαλος έχει τη θερμή συμπαράσταση των φίλων του, σαφώς και σε δυσκολεύει. Είπαμε αρχικά πως ό,τι κάναμε με τους άλλους πρέπει να κάνουμε και τον Άρη, αλλά υπάρχει και το σκέλος ότι βοηθάμε τον αντίπαλο όταν έχει τόσο θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους του. Υπάρχουν δύο σκέλη και δε θεωρώ λάθος την απόφαση του προέδρου, όσο μου επιτρέπει η θέση μου να κρίνω ένα θέμα διοικητικό. Εγώ καταθέτω την υποκειμενική μου κρίση».

Για τη σημασία του παιχνιδιού:
«Ο χρόνος που γίνεται και οι συνθήκες λένε ότι είναι σημαντικότατο παιχνίδι ως προς την υλοποίηση των στόχων. Το δυστύχημα είναι ότι ανταγωνιζόμαστε για τη σωτηρία, ενώ θα έπρεπε να ανταγωνιζόμαστε για κάτι υψηλότερο. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και με αυτό το πνεύμα αντιμετωπίζουμε τον κάθε αντίπαλο. Εδώ και δύο μήνες, κάθε αγώνες είναι τελικός. Εμείς βιώνουμε εδώ και καιρό αυτή την κατάσταση και μετά από αυτό τον αγώνα και πάλι οι επόμενες αναμετρήσεις θα έχουν την ίδια κρισιμότητα».

Για το αν βολεύει την ομάδα του το ισόπαλο αποτέλεσμα:
«Αν θα τελείωνε την επόμενη μέρα το πρωτάθλημα η ισοπαλία θα ήταν καλή. Αλλά δεν τελειώνει αύριο, έχει κι άλλα σημαντικά παιχνίδια, όχι μόνο για μας τους δύο, αλλά και τις άλλες που εμπλέκονται».

Για τον ορισμό του Παππά:
«Δεν ασχολούμαι με το διαιτητή, δε μαθαίνω καν ποιος είναι. Το μαθαίνω πριν βγω στην καταπακτή. Δεν μπορώ εγώ να κρίνω έναν διαιτητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: