Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Τα εισιτήρια στο Καβάλα-Ολυμπιακός!

Η Καβάλα προσπαθεί να παραμείνει στην Α1 μπάσκετ των ανδρών και την ερχόμενη Κυριακή θα έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Τα εισιτήρια στο Καβάλα-Ολυμπιακός
Έτσι, οι ιθύνοντες της μακεδονικής ΚΑΕ περιμένουν από τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το κλειστό της Καλαμίτσας και, έτσι, εξέδωσε την Πέμπτη ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνει για τα εισιτήρια της αναμέτρησης και τις τιμές τους και ελπίζοντας στη συμπαράσταση των φιλάθλων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανακοινώνει πως οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basketleague OΠΑΠ, την Κυριακή 3 Μαρτίου (12.30)στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας, θα κοστίζουν 5 € (παιδικά και φοιτητικά), 10€ (πίσω από τις μπασκέτες), 15€ (blue) και 20€ (gold-white) στην κεντρική κερκίδα.

Τα εισιτήρια του αγώνα μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα νέα γραφεία της ΚΑΕ (στο ΔΑΚ της Καλαμίτσας, 2510-232422), την Κυριακή από τις 09.00 έως την ώρα του αγώνα από τα εκδοτήριο του γηπέδου.

Επίσης, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα διατίθενται ‘κάρτες διαρκείας δεύτερου γύρου’, με τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές στις αντίστοιχες θέσεις: Power 40 ευρώ, Blue 50 ευρώ, White 90 ευρώ και Gold 150 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: