Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Φορναρόλι: «Τελικός με ΑΕΚ»

Ως έναν από τους επτά τελικούς που έχει να δώσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει ο Μπρούνο Φορναρόλι το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Φορναρόλι: «Τελικός με ΑΕΚ»
Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να μπει στα πλέι οφ και σύμφωνα με τον Μπρούνο Φορναρόλι αυτό που χρειάζεται είναι νίκες στους επτά ερχόμενους «τελικούς», αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ουρουγουανός άσος δεν έχει σκοράρει ακόμη στην Σούπερ Λίγκα, ωστόσο έδειξε θέληση να σπάσει την γκίνια και να βοηθήσει τους «πράσινους» απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την παρουσία του στην ομάδα και τις ατυχίες που τον κράτησαν εκτός δράσης:

Είναι αλήθεια ότι δεν ήταν για μένα καλή χρονιά, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί, είναι να τελειώσουμε αυτή τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αναφορικά με την ομάδα. Για την προσωπική μου περίπτωση, δεν ήταν καλά τα πράγματα, είχα αρκετούς τραυματισμούς, έκανα πρόσφατα μια εγχείρηση, μετά πάλι είχα κάποιες ατυχίες. Όμως αισθάνομαι καλύτερα, είχα δέκα λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με τον ΟΦΗ και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε ενωμένοι και να τελειώσουμε αυτή τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πετυχαίνοντας τον τελευταίο μας στόχο και δίνοντας χαρά στους φιλάθλους μας, που τόσο την έχουν ανάγκη.

Για το ότι δεν έχει ακόμα σκοράρει στο ελληνικό πρωτάθλημα:

Ο επιθετικός αυτό που θέλει είναι να πετυχαίνει γκολ. Όμως όταν γενικά η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας δεν είναι καλή, τα πράγματα γίνονται δύσκολα και για τους επιθετικούς. Παρόλα αυτά, εγώ θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο, ώστε να μπορέσω να σκοράρω, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Αυτό που επίσης θέλω να πω, είναι ότι ελπίζω να ξεκινήσει μια καλή και θετική σειρά αγώνων και αποδόσεων, με αποκορύφωμα την συμμετοχή μας στα πλέι οφ, κάτι που επιθυμούμε διακαώς όλοι μας.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ:

Εμείς θα θεωρήσουμε και αυτόν τον αγώνα σαν έναν τελικό, όπως και τους υπόλοιπους. Ούτως ή άλλως, αυτός είναι ο σκοπός μας. Να μπούμε στο γήπεδο δυνατά, να παλέψουμε και να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κάνουμε, ανεξάρτητα σε ποιο γήπεδο παίζουμε.

Για το σημείο που μπορεί να κριθεί η νίκη στο Κυριακάτικο ντέρμπι:

Ουσιαστικά αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι ένα επιθετικό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που θα κοιτάξουμε να πιέσουμε ψηλά. Όταν χάνουμε την μπάλα, να προσπαθούμε να την ξανακερδίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όπως κάναμε και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, να έχουμε μια καλή επιθετική παρουσία και αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε και στο Κυριακάτικο ντέρμπι.

Για τα αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι δύο ομάδες:

Το ντέρμπι γίνεται... Και θα γίνει ούτως ή άλλως. Είτε υπάρχουν, είτε δεν υπάρχουν προβλήματα στις ομάδες. Και οι δύο σύλλογοι έχουν προβλήματα, όπως έχουν σχεδόν όλες οι ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, το ντέρμπι θα γίνει, βεβαίως είναι βαριά η φανέλα, υπάρχει μεγάλη ιστορία και στις δύο ομάδες και εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: